KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.054 Çözümler 11 6 Temmuz 2025 #1 Arkadaşım ile beraber aynı uçağı uçurabileceğimiz bir oyun arıyoruz, var mıdır piyasada böyle bir Simulator?
Arkadaşım ile beraber aynı uçağı uçurabileceğimiz bir oyun arıyoruz, var mıdır piyasada böyle bir Simulator?
scylla37 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 Dcs worldde vardı diye hatırlıyorum o da paralı. Kısıtlı uçaklar kullanabiliyorsunuz.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.054 Çözümler 11 6 Temmuz 2025 #3 scylla37 dedi: Dcs worldde vardı diye hatırlıyorum o da paralı. Kısıtlı uçaklar kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim kokpite dokunmamız lazım, onun içinde dediğiniz gibi dcs ye iyi para bayılmak lazım, benlik sıkıntı yokta arkadaş almaz. Flight SIM X indirdim onu deneyeceğim şimdi.
scylla37 dedi: Dcs worldde vardı diye hatırlıyorum o da paralı. Kısıtlı uçaklar kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim kokpite dokunmamız lazım, onun içinde dediğiniz gibi dcs ye iyi para bayılmak lazım, benlik sıkıntı yokta arkadaş almaz. Flight SIM X indirdim onu deneyeceğim şimdi.