Arkadaşla eve çıkınca ne yapılmalı?

902722

Centipat
Makaleler
7
Osmaniye'deyim. Ailem orta derecede bir duruma sahip; evim yalıtımlı, ancak burada yaşamak benim için işkence gibi geliyor. Ailemle fazla anlaşamıyorum. Bir arkadaşımla 4 yıl sonra farklı bir eve çıkmayı düşünüyoruz. Biletlerimizi alıp bu ilden çıkmayı planlıyoruz. Fakat ev aldıktan sonra ne yapmalıyız? İki arkadaş geçinebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende geçen sene arkadaşımla kiraya çıkmayı düşünüyorduk, bu dönemlerde çıkacaktık normalde ama artık ikimizde görüşmüyoruz, kısaca tek diyebileceğim Kader/Kısmet, 4 yıl kısa bir süre değil, bu 4 yıl içerisinde belkide çok daha farklı şeyler olabilir, en basitinden belki Evlenirsiniz?(Sadece bir örnek, başka şeylerde olabilir).

Geçinip geçinemeyeceğinize sizin karar vermeniz lazım. 35 yıllık hayatımda ben kimseyle geçinemedim mesela. Hep tek yaşadım. Tek yaşadığın evde huzur olur.

Yaşınız kaç? Geçinip geçinemeyeceğinize siz karar verin. Hafife alma bu konuyu, dikkat etmek gerek. Tek yaşamak da güzel olabilir.

Önce bir iş bul, her şey garanti olunca bu yollara gir. Anlaşamazsan bile çıkıp yeni eve geçecek bir ekonomin varsa olabilir değilse riske edilecek bir şey değil şimdiki hayatını da ararsın sonra.

Bir insanla ne kadar iyi anlaşırsan anlaş, ayrı evde yaşamak bambaşka bir boyut. Önce birlikte 1-2 aylık suit bile kiralayabilirsiniz beraber yürütebiliyor musunuz görmek için. Aranız bozulacaksa önceden görmüş olursunuz hem.

İşin içinde ''Şu müddet sonra'' varsa kuşkulanman gerek zaten, bir de 4 yıl sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…