whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 20 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhabalar. Arkadaşım ile Online public giriyorduk fakat en sonunda sıkıldık ve GTA 5 modlu oynamak istiyoruz. FiveM falan da olur. Tavsiyeleriniz için sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Öncelikle merhabalar. Arkadaşım ile Online public giriyorduk fakat en sonunda sıkıldık ve GTA 5 modlu oynamak istiyoruz. FiveM falan da olur. Tavsiyeleriniz için sağ olun.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 20 Nisan 2021 #2 Seçip "bookmark job" yazısına tıklayın. Oyun içinden menü>online>play jobs>bookmarked. Tavsiyem sumo. https://socialclub.rockstargames.com/jobs
Seçip "bookmark job" yazısına tıklayın. Oyun içinden menü>online>play jobs>bookmarked. Tavsiyem sumo. https://socialclub.rockstargames.com/jobs
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 20 Nisan 2021 #3 Hocam playlist tarzı mı soruyorsunuz yoksa tsunami modu,uçma kaçma modu gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz?
Hocam playlist tarzı mı soruyorsunuz yoksa tsunami modu,uçma kaçma modu gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz?
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 20 Nisan 2021 #4 Nefe dedi: Hocam playlist tarzı mı soruyorsunuz yoksa tsunami modu,uçma kaçma modu gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... modlar menyoo falan rp yapıcaz
Nefe dedi: Hocam playlist tarzı mı soruyorsunuz yoksa tsunami modu,uçma kaçma modu gibi şeylerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... modlar menyoo falan rp yapıcaz
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 whyberky dedi: modlar menyoo falan rp yapıcaz Genişletmek için tıkla... Menyoo modunu Online'da oynayamıyorsunuz onun yerine FiveM tercih edin hocam.
whyberky dedi: modlar menyoo falan rp yapıcaz Genişletmek için tıkla... Menyoo modunu Online'da oynayamıyorsunuz onun yerine FiveM tercih edin hocam.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #6 iKayraOnur dedi: Menyoo modunu Online'da oynayamıyorsunuz onun yerine FiveM tercih edin hocam. Genişletmek için tıkla... Amacım zaten FiveM oynamak?
iKayraOnur dedi: Menyoo modunu Online'da oynayamıyorsunuz onun yerine FiveM tercih edin hocam. Genişletmek için tıkla... Amacım zaten FiveM oynamak?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #7 whyberky dedi: Amacım zaten FiveM oynamak? Genişletmek için tıkla... O zaman neden ''Modlar, Menyoo falan RP yapacağız.'' diye bir söylemde bulundunuz? FiveM oynayın o zaman.
whyberky dedi: Amacım zaten FiveM oynamak? Genişletmek için tıkla... O zaman neden ''Modlar, Menyoo falan RP yapacağız.'' diye bir söylemde bulundunuz? FiveM oynayın o zaman.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #8 iKayraOnur dedi: O zaman neden "modlar, Menyoo falan rp yapacağız." diye bir söylemde bulundunuz? FiveM oynayın o zaman. Genişletmek için tıkla... FiveM'de 2 miz gireceğiz çünkü bir nevi private. Son düzenleme: 25 Mayıs 2021
iKayraOnur dedi: O zaman neden "modlar, Menyoo falan rp yapacağız." diye bir söylemde bulundunuz? FiveM oynayın o zaman. Genişletmek için tıkla... FiveM'de 2 miz gireceğiz çünkü bir nevi private.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #9 whyberky dedi: FiveM'de 2 miz gireceğiz çünkü? Genişletmek için tıkla... Tamam girin hocam. Konuyu neden açtınız onu anlamadım.
whyberky dedi: FiveM'de 2 miz gireceğiz çünkü? Genişletmek için tıkla... Tamam girin hocam. Konuyu neden açtınız onu anlamadım.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #10 iKayraOnur dedi: Tamam girin hocam. Konuyu neden açtınız onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çünkü nasıl giriceğimi bilmiyorum?
iKayraOnur dedi: Tamam girin hocam. Konuyu neden açtınız onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çünkü nasıl giriceğimi bilmiyorum?