iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 whyberky dedi: Çünkü nasıl giriceğimi bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bu siteden FiveM'i indirin. Sonra 'setup' dosyasını açın ve kurun. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
whyberky dedi: Çünkü nasıl giriceğimi bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bu siteden FiveM'i indirin. Sonra 'setup' dosyasını açın ve kurun. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #12 iKayraOnur dedi: Tamamdır hocam. Bu siteden FiveM'i indirin. Sonra 'setup' dosyasını açın ve kurun. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... fivem uygulamasından mı private server açıcam
iKayraOnur dedi: Tamamdır hocam. Bu siteden FiveM'i indirin. Sonra 'setup' dosyasını açın ve kurun. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... fivem uygulamasından mı private server açıcam
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #13 whyberky dedi: fivem uygulamasından mı private server açıcam Genişletmek için tıkla... Private server için hosting şirketlerinden FiveM sunucusu alabilirsiniz.
whyberky dedi: fivem uygulamasından mı private server açıcam Genişletmek için tıkla... Private server için hosting şirketlerinden FiveM sunucusu alabilirsiniz.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #14 iKayraOnur dedi: Private server için hosting şirketlerinden FiveM sunucusu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
iKayraOnur dedi: Private server için hosting şirketlerinden FiveM sunucusu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #15 whyberky dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 25 Mayıs 2021 #16 iKayraOnur dedi: Rica ederim. Discord'dan ekler misiniz acaba. Beraber FiveM oynayalım. İkayraonur#0001. aynı zamanda 'rapor' seçeneğini seçip oradan 'çözüm' olarak seçerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ekliyorum.
iKayraOnur dedi: Rica ederim. Discord'dan ekler misiniz acaba. Beraber FiveM oynayalım. İkayraonur#0001. aynı zamanda 'rapor' seçeneğini seçip oradan 'çözüm' olarak seçerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ekliyorum.