laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #1 Bir arkadaşımla sürekli Discord'dan boş boş konuşuyoruz yapacak bir şey bulamıyoruz. Benim PC kötü olduğu için oyun da oynayamıyoruz. Bizim aklımıza bir şey gelmiyor önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Bir arkadaşımla sürekli Discord'dan boş boş konuşuyoruz yapacak bir şey bulamıyoruz. Benim PC kötü olduğu için oyun da oynayamıyoruz. Bizim aklımıza bir şey gelmiyor önerilerinizi bekliyorum.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Ocak 2021 #2 PC Minecraft da mı kaldırmıyor? Ayrıca iyi bir internetin varsa Geforce Now gibi bulut servislerini kullanabilirsin.
PC Minecraft da mı kaldırmıyor? Ayrıca iyi bir internetin varsa Geforce Now gibi bulut servislerini kullanabilirsin.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Ocak 2021 #3 Gartic phone tarzı tarayıcı oyunlarını oynayabilirsiniz.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #4 Ali Pınar dedi: PC Minecraft da mı kaldırmıyor? Ayrıca iyi bir internetin varsa Geforce Now gibi bulut servislerini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı kaldırıyor fakat nereye kadar. Geçen gün oynadık.
Ali Pınar dedi: PC Minecraft da mı kaldırmıyor? Ayrıca iyi bir internetin varsa Geforce Now gibi bulut servislerini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı kaldırıyor fakat nereye kadar. Geçen gün oynadık.
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Eğer aynı şehirde iseniz dışarıda kafeye falan gidin.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #6 SametDursun dedi: Eğer aynı şehirde iseniz dışarıda kafeye falan gidin. Genişletmek için tıkla... Kafeler kapalı ve yasak var.
SametDursun dedi: Eğer aynı şehirde iseniz dışarıda kafeye falan gidin. Genişletmek için tıkla... Kafeler kapalı ve yasak var.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.578 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #7 Keep Talking And Nobody Explodes oynayın. Sen kılavuzu oku, arkadaşın bomba çözsün.
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #8 L4D2 oyununu oynayabilirsiniz arkadaşlarla gayet keyfli.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 7 Ocak 2021 #9 SametDursun dedi: Eğer aynı şehirde iseniz dışarıda kafeye falan gidin. Genişletmek için tıkla... Bu şartlarda internet kafeye mi gidilir?
SametDursun dedi: Eğer aynı şehirde iseniz dışarıda kafeye falan gidin. Genişletmek için tıkla... Bu şartlarda internet kafeye mi gidilir?
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #10 FurkanKutlu dedi: Bu şartlarda internet kafeye mi gidilir? Genişletmek için tıkla... İnternet kafe yazdığımı sanmıyorum?
FurkanKutlu dedi: Bu şartlarda internet kafeye mi gidilir? Genişletmek için tıkla... İnternet kafe yazdığımı sanmıyorum?