Arkadaşlar arasında Minecraft oynamak için ucuz server

12345678

Decapat
Merhaba, arkadaşlarımla Minecraft oynamak için 16 saat falan çevrimiçi olabilen sunucu arıyorum. Aternos kullanmama nedenim son zamanlarda reklam gelirleri düştüğü için çok fazla sıra beklenmesi. Ve 16 saat çevrimiçi olmasını isteme nedenim ise geceleyin büyük ihtimalle girmeyeceğimizden dolayı tasarruf etmek için. Tahmini 9-10 kişi falan gireriz. Aylık 15 lira olursa çok iyi olur. Sizin bir öneriniz var mı?

Merhaba, arkadaşlarımla Minecraft oynamak için 16 saat falan çevrimiçi olabilen sunucu arıyorum. Aternos kullanmama nedenim son zamanlarda reklam gelirleri düştüğü için çok fazla sıra beklenmesi. Ve 16 saat çevrimiçi olmasını isteme nedenim ise geceleyin büyük ihtimalle girmeyeceğimizden dolayı tasarruf etmek için. Tahmini 9-10 kişi falan gireriz. Aylık 15 lira olursa çok iyi olur. Sizin bir öneriniz var mı?
Batıhost'a bakabilirsin ben genelde oradan alıyorum.

Aternos direkt bedava.

Aternosa VPN ile Almanyadan girdiğiniz zaman hiçbir süre vermiyor, direk başlatıyor sunucuyu.
Frankfurt VPN'ine bağlandım, yeni sunucu açtım ama sonuç aynı.
Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı