Arkadaşlar Bilgisayarım Donuyor Bi Bakabilirmisiniz !!

Zaten sistem toplamayı düşünüyorum ama donanımları yakından tanımaya çalışıyorum o zamana kadar yetecek bi makine olsa yeter
Bu sistemi nasıl iyi hale getirebilirim?
1GB daha ram ekle o zaman bir de windows 8 çak tammdır idare edebilir.Yeni sistem alana kadar.

İşlemcin Windows 7 için yeterli, ancak kullandığın Ram miktarı senin tam verim almana engel oluyor. Birde BİOS pili bitmiş. Anakart modelini yazarsan sana Ram takviyesi konusuda yardımcı olabilirim.
Anakartım bu baya eski kalmış :/

1GB daha ram ekle o zaman bir de windows 8 çak tammdır idare edebilir.Yeni sistem alana kadar.
En kısa zamanda ram alıp dediğini yapıcam . Ram modellerini (markalarının) aynı olması gerekir mi ?

Anakartım bu baya eski kalmış :/Eki Görüntüle 46755

En kısa zamanda ram alıp dediğini yapıcam . Ram modellerini (markalarının) aynı olması gerekir mi ?
Markların modellerin aynı olması elbette daha iyidir ancak farklı markalar altında CAS ve mhz değerleri şuan kullandığınız raminki ile aynı olursa sorun çıkarmadan kullanabilirsiniz...

CAS ve MHZ değerleri aynı 2 GB Ram eklesem sorun çıkar mı?

Şu an kullanmıs olduğum Ram'ın üzerinde kaç Mhz olduğu yazmıyor silinmiş

Şu an kullanmıs olduğum Ram'ın üzerinde kaç Mhz olduğu yazmıyor silinmiş
CPU-Z programıyla bakabilirsin kaç Mhz olduğuna. Bios pili denilen şey ise Saat piliyle aynı şey saatçiye gidip bulabilirsin. Marketlerde de var hatta kırtasiye de bile olabilir. Resimdeki yuvarlak şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…