L Legendknights Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 948 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #1 4 kişiyiz ve başlamak için MMO arıyoruz oyuncu sayısı iyi P2W olmayan MMO önerilerinize açığım yakın zaman da Lost Ark çıkacakmış galiba ama pek ilgimi çekmedi beta sürecin de New World'e bakmıştım biraz fena gelmemişti siz ne düşünüyorsunuz?
4 kişiyiz ve başlamak için MMO arıyoruz oyuncu sayısı iyi P2W olmayan MMO önerilerinize açığım yakın zaman da Lost Ark çıkacakmış galiba ama pek ilgimi çekmedi beta sürecin de New World'e bakmıştım biraz fena gelmemişti siz ne düşünüyorsunuz?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #2 İzometrik görüşlü istiyorsanız Path of Exile. Eğer FPS istiyorsanız Fallout 76.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #3 PoE'da P2W sayılabilir biraz. Onur Turgut Ermiş dedi: İzometrik görüşlü istiyorsanız Path of Exile. Eğer FPS istiyorsanız Fallout 76. Genişletmek için tıkla...
PoE'da P2W sayılabilir biraz. Onur Turgut Ermiş dedi: İzometrik görüşlü istiyorsanız Path of Exile. Eğer FPS istiyorsanız Fallout 76. Genişletmek için tıkla...
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #4 aa12 dedi: PoE'da P2W sayılabilir biraz. Genişletmek için tıkla... O kadar büyük bir oyun için bence çok az kalıyor. Para yatırılmadan oynanmayacak bir oyun değil bence özellikle co-op oynuyorsan.
aa12 dedi: PoE'da P2W sayılabilir biraz. Genişletmek için tıkla... O kadar büyük bir oyun için bence çok az kalıyor. Para yatırılmadan oynanmayacak bir oyun değil bence özellikle co-op oynuyorsan.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: O kadar büyük bir oyun için bence çok az kalıyor. Para yatırılmadan oynanmayacak bir oyun değil bence özellikle co-op oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. ama savaşmadığınız dan dolayı o insanlarla sorun olmaz.
Onur Turgut Ermiş dedi: O kadar büyük bir oyun için bence çok az kalıyor. Para yatırılmadan oynanmayacak bir oyun değil bence özellikle co-op oynuyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. ama savaşmadığınız dan dolayı o insanlarla sorun olmaz.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #6 aa12 dedi: Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. Ama savaşmadığınızdan dolayı o insanlarla sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak her oyunda bir şeyler satın alan oyuncu var. aa12 dedi: Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. ama savaşmadığınız dan dolayı o insanlarla sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunun mantığı PVe olduğu için P2W olma ihtimali düşüyor zaten. Alacaksan kozmetiğe alıyorsun.
aa12 dedi: Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. Ama savaşmadığınızdan dolayı o insanlarla sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak her oyunda bir şeyler satın alan oyuncu var. aa12 dedi: Evet ama para yatıran bir sürü kişi var. ama savaşmadığınız dan dolayı o insanlarla sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunun mantığı PVe olduğu için P2W olma ihtimali düşüyor zaten. Alacaksan kozmetiğe alıyorsun.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #7 Onur Turgut Ermiş dedi: Ona bakarsak her oyunda bir şeyler satın alan oyuncu var. Oyunun mantığı PVe olduğu için P2W olma ihtimali düşüyor zaten. Alacaksan kozmetiğe alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kozmetikten bahsetmiyordum ben, Sandık geliştirme olayı v.b.
Onur Turgut Ermiş dedi: Ona bakarsak her oyunda bir şeyler satın alan oyuncu var. Oyunun mantığı PVe olduğu için P2W olma ihtimali düşüyor zaten. Alacaksan kozmetiğe alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kozmetikten bahsetmiyordum ben, Sandık geliştirme olayı v.b.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 29 Ağustos 2021 #8 New World diyorum.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #9 Albion Online başlayacaktım ben ama sistemim kaldırmadı oynayamadım. Rehberini izlediğim kişiler genelde P2W değil demişti.
Albion Online başlayacaktım ben ama sistemim kaldırmadı oynayamadım. Rehberini izlediğim kişiler genelde P2W değil demişti.