Çözüldü GeForce NOW Arkadaşlar ile CS2 oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gigatx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim PC çok kötü olduğundan dolayı GeForce NOW almayı düşünüyorum ama ben arkadaşlarımla falan CS oynayabilir miyim? Sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet ancak atölye haritalarında oynayamazsınız. İnternet bağlantınız çok iyi değilse önermem bir de, geçenlerde 1 liraya 1 aylık üyelik veriyorlardı halen varsa onu alın boşuna para ödemeyin.
Evet ancak atölye haritalarında oynayamazsınız. İnternet bağlantınız çok iyi değilse önermem bir de, geçenlerde 1 liraya 1 aylık üyelik veriyorlardı halen varsa onu alın boşuna para ödemeyin.

Çözüm

Aynen internetiniz en az anlık 20Mbps vermesi ve 2.4GHz olması CS2 için güzel.

Hocam internet bağlantım gayet iyi atölye harıtalarınada girmem zaten ne gerek var

Hocam internet bağlantım gayet iyi atölye harıtalarınada girmem zaten ne gerek var

Arkadaşlarınızla vs atarken genelde klasik haritalarda vs atılmıyor hocam, atolye haritalarındaki haritalar daha iyi vs için. Eğer normal girecekseniz sorun yok, arkadaşlarla oynamak deyince vs atacağınızı da düşündüm.

Hocam eğlencesine gireceğim zaten sadece normal maç oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…