Steam Arkadaşlar silindi

unsatisfied0

Hectopat
1-2 gün oldu girmeyeli, tüm herkes silinmiş. Hesap hareketlerinde bir sorun yok. Farklı bir yerden giriş vs.
Steam'e ticket atmak mantıklı mı?
Bug vs. değil mobil tarayıcı üzerinden de baktım. Direkt yok.

Hesap çalınmış olabilir. Pp inize bakın değiştirmiş olabilirler. Başıma aynısı geldi.

Hocam steam da direk silme olayı bug vs yok. O yüzden hesabınıza birisi giriş yapmış olabilir. Şifre vs değiştirin, mail adresinizi kontrol edin veya hesabınızı birine verdiyseniz muhtemelen o kişi silmiştir. Ticket atın bir.

Ticket açtıgımda satın aldıgım kartın bilgilerini istiyorlardı diye hatırlıyorum. Benimde o kartım kayıp oldugu için hesap öyle kalmıştı.

Evet dediğim gibi,ticket açtıgınızda sizden hesabınıza satın alım yaptıgınız kartın birtakım bilgilerini isteyecekler. Onu verdiğiniz zaman hesabınız kullanıma açılıcaktır

Hesap çalınmış olabilir. PP inize bakın değiştirmiş olabilirler. Başıma aynısı geldi.

Biri hesabına girmiş.

Profilin her şeyi aynı sadece arkadaşlar listem gitmiş bildiğiniz. Hesabıma giriş hiçbir yerden yapılmamış mail vs. kontrol ettim zaten hesabı da kimseye vermedin ticket nereden atabilirim bu konu için?

Evet dediğim gibi,ticket açtıgınızda sizden hesabınıza satın alım yaptıgınız kartın birtakım bilgilerini isteyecekler. Onu verdiğiniz zaman hesabınız kullanıma açılıcaktır
kullanıma açık zaten hocam giriyorumda arkadaşlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…