Arkadaşlar Windows 7 14 Ocak 2020 tarihinde çalıştırmayı durduracak mı?

Berke Ünall

Centipat
Arkadaşlar ben Windows 7 kullanıyorum gayet de memnumum hiçbir şekilde sorunumda çıkmadı. Fakat bugün bana Windows 7 14 Ocak 2020 tarihinde çalıştırmayı bırakacak gibisinden bir uyarı geldi. Ben de bunun üzerine Windows 10 yüklemeye çalıştım fakat beceremedim. Aslında tam yüklüyordum bilgisayar kendisini yeniden başlatmıştı Windows 10 kurulumu yüzde %15'te falan idi. O sırada bilgisayar kendini yeniden başlattı ve kurulum durdu. Bilgisayarımın arka planı siyah oldu ve Windows ürün kodu orijinal değil 7601 gibisinden sağ altta bir şey yazıyordu. Bu sorunu düzelttim fakat düzeltmem bayağı vakit aldı. Öyle bilgisayar işlerinden çok anlayan biri değilim bu yüzden de çok korkuyorum. O sorundan dolayı da Windows'umu yükseltmeye çalışmadım şu an hala 7'de. Fakat 2020 yaklaşınca ne yapacağım bilmiyorum. Windows 10'a yüklemeye de korkuyorum bilgisayarı bozarım falan diye. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Tüm önerilerinize açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelen uyarılara göre verilen uyarı artık Windows 7 işletim sisteminin güncelleme desteği almayacağı idi sanırım. 14 Ocak 2020' nin ilk saniyelerinde işletim sistemi silinip kendinize işletim sistemi alınız demeyecektirler yani.

2020'de Microsoft Windows 7'yi güncellemeyi kesicek. Yani bi hacker gelip Windows 7'de açık bulursa Microsoft buna müdahale etmiyecek.

Ama bir hacker da gelip evet bugün Window 7'nin güncellemeleri bitti hadi şimdi @
@Berke Ünall in bilgisayarını hackleyelim demeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 ye destek sağlanmayacak ama sen o zamana kadar Windows 10 kurmayı öğrenirsin.
Bide erken kalkan yol alır gerisini söylemeyim .Tıkla
Ama bir hacker de gelip evet bugün Window 7 nin güncellemeleri bitti hadi şimdi @
@Berke Ünall in bilgisayarını hackleyelim demeyecektir
Açık bulursa neden yapmasın ki?

Bilgisayarının sistem özelliklerine göre 32 bit yada 64 biti seçebilirsin. Zaten Windows Window 10' un deneme sürümünü indirmek için iso dosyasını veriyor. Geriye tek kalan rufus ile yükleyip Usb girişine Usb yi takmak vee artık Windows 10 a sahipsin

Bunları yaptım bilgisayarım 64 bitti onu seçtim kuruluma kadar ilerledim. Sonra bilgisayar birden kendini yeniden başlattı. Ekran simsiyah oldu sağ altta bu windows etkinleştirilemedi falan ürün kodu bir şeyler falan diyordu. Bu yüzden de kendim bulaşmak pek istemiyorum. Sanırım 1 ay sonra bilgisayarımı bilgisayarcığa vereceğim onlara da danışacağım. Sanırsam onlara yükleteceğim. Bu arada ben yanlış okumuşum bu yüzden herkesten özür dilerim. Google falan çalışmazsa zaten bilgisayarın bir anlamı olmaz bence.Çünkü çoğu işimi ordan hallediyorum.Bilgisayarım sanırım kaldırmamışta olabilir ürün anahtarı orijinal falan değil bir şeyler dedi çünkü. 2009 yılında aldım bilgisayarımı.Sizce ne yapmalıyım?
Bir sorun oluştu. Hata Kodu 0xC004E003 hatası aldım (Bu arada ürün kodu mu bilmiyordum ama bir tane key programından öğrendim bunu yazınca da böyle dedi.)

Bence sende benim gibi 14 Ocağa kadar bilgisayarını kullan. Benim bir akrabamda Windows XP var. 15 yıldır hala sorunsuz kullanıyor. Ve Chrome falan çalışıyor.
Ama sen yine de vakti dolunca yükselt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…