Arkadaşlarım bana yazmıyor

Emir Usta

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşımla görüştük ve beni kendi arkadaş grubuna soktu. 8 kişi oturuyorduk ve yakın arkadaşım dahil 4 kişi işimiz çıktı diyerek gittiler ve ben de ilk defa görüştüğüm kişilerle kaldım. 4 kişi kaldık ve çok eğlendik. Birbirimizi çok sevdik hatta ayrılırken ben demediğim halde birisi benim numaramı aldı ama yaklaşık 2-3 gündür ne yakın arkadaşım mesaj atıyor ne de diğer tanıştığım çocuk yazıyor. Ben yazdığımda ise mesajımı beğenip geçiyorlar. Eğer arasam görüşebiliriz ama ısrar eden taraf ben olmak istemiyorum. Sanki onlarsız zaman geçmiyormuş gibi bir hava vermek istemiyorum. Bu neden oldu sizce?

Cevabı açık değil mi? Sizle vakit geçirmek istemiyor olabilirler. Israr etmenin anlamı da yok. Ayrıca her gün size yazacaklar diye bir kural da yok, herkesin kendi hayatı ve işi var. Sizin de muhtemelen bir uğraşınız olmadığı için milletin size yazmasını bekliyorsunuz da yanlış, bir iş üzerine yoğunlaşın.

Şey bu tür konuları okurken sizin bir mesajınızı gördüm. Şimdi ise benim konuma yanıt verdiniz hocam. Üstadsınız

Ama dediğim de doğru, muhtemelen boş boş gezdiğiniz için bunları kafaya takıyorsunuz. Kendinize bir uğraş bulun, bu tarz şeyleri kafaya takmazsınız bile. Şu yazmış, bu yazmamış, şu yazıyor ya da bu yazmıyor vb. gibi şeyler umurunuzda bile olmaz.

Hocam siz anonim olduğunuz için rahatça anlatıyorum. Annem, babam , abim , kuzenlerim, babaannem ve daha birçok insanla ağır sorunlar yaşadım ve şuan kendimi çok boşlukta hissediyorum. O insanlarla buluştuğumda iyi hissettiğim için her gün buluşmak istiyorum. Lakin ne arayan var ne soran. Bende evde sabahtan akşama kadar oturuyorum maalesef. Kolay olmuyor.

@Emir Usta, kaç yaşındasınız acaba? Size aktivite önerisi yapmak isterim.

Anlıyorum. Daha çok gençmişsiniz yahu. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, herkesin hayatında illaki sorun ve problemler olacak. Birine bağlı kalmanızın hiçbir mantığı yok. Sorunlar gelip geçicidir ama kendinize ne kattığınız kalıcıdır. Mesela kitap okuyup yürüyüş yapın, isterseniz buradan soru da cevaplandırabilirsiniz. Size iyi kötü vakti bir şekilde geçirtir.

Hocam yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum ama eğer her sabah hayata senden nefret eden anne babayla uyanırsanız tek isteğiniz evden gitmek oluyor.

@Emir Usta, siz o psikolojiye girmiş olabilir misiniz? Anne, babanız sonuçta sizin kanınız, nefret edeceklerini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…