Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 12 Ocak 2022 #21 glikojen dedi: Ig yok hocam DC. Var bir tek ona da giremiyorum, açınca istek atarım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım sorun yok.
glikojen dedi: Ig yok hocam DC. Var bir tek ona da giremiyorum, açınca istek atarım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım sorun yok.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ocak 2022 #22 Joey BadaSSs dedi: Hmm anladım sorun yok. Genişletmek için tıkla... Benimle konuşabilirsiniz.
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 12 Ocak 2022 #23 XEfe.Bey dedi: Benimle konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İg var mı?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ocak 2022 #24 Joey BadaSSs dedi: İg var mı? Genişletmek için tıkla... İg ne hocam?
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ocak 2022 #25 gamecover dedi: Konuştuğum kızlar da hep böyle çıkıyor. Onlar yazmadan sen de yazma, konuşacak bir şey bulamıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Harbi ya benim de bende sıkıntı sanırım XEfe.Bey dedi: İg ne hocam? Genişletmek için tıkla... İnstagram
gamecover dedi: Konuştuğum kızlar da hep böyle çıkıyor. Onlar yazmadan sen de yazma, konuşacak bir şey bulamıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Harbi ya benim de bende sıkıntı sanırım XEfe.Bey dedi: İg ne hocam? Genişletmek için tıkla... İnstagram
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ocak 2022 #26 @Joey BadaSSs sevgili hocam buradan özel iletişim adresi paylaşmak yasaktır bu bir sosyal kuralıdır. Siz profil kısmından beni etiketleyip Instagram adresinizi yazın 2 dakika sonra hemen geri silersiniz mesajı.
@Joey BadaSSs sevgili hocam buradan özel iletişim adresi paylaşmak yasaktır bu bir sosyal kuralıdır. Siz profil kısmından beni etiketleyip Instagram adresinizi yazın 2 dakika sonra hemen geri silersiniz mesajı.