Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #21 glikojen dedi: Ne bileyim hocam, bir arkadaş oluyorum diğerleri "vayyy beeea bizi sattın demek hea!" falan diyorlar sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Siz beni satarken iyiydi sizinle işim yok siz kendi yolunuza ben kendi yoluma hadi görüşürüz dersin gidersin.
glikojen dedi: Ne bileyim hocam, bir arkadaş oluyorum diğerleri "vayyy beeea bizi sattın demek hea!" falan diyorlar sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Siz beni satarken iyiydi sizinle işim yok siz kendi yolunuza ben kendi yoluma hadi görüşürüz dersin gidersin.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 23 Ekim 2021 #22 glikojen dedi: Ne bileyim hocam, bir arkadaş oluyorum diğerleri "vayyy beeea bizi sattın demek hea!" falan diyorlar sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Yol ver hocam demek menfaatçiler miş.
glikojen dedi: Ne bileyim hocam, bir arkadaş oluyorum diğerleri "vayyy beeea bizi sattın demek hea!" falan diyorlar sinirim bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Yol ver hocam demek menfaatçiler miş.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 23 Ekim 2021 #23 Boşver, başka arkadaşlar bul kendine. Anasınıfında arkadaşı o gün gelmeyen biriyle oyun oynamıştım ertesi gün sattı beni. (Yürek burkan hikayem)
Boşver, başka arkadaşlar bul kendine. Anasınıfında arkadaşı o gün gelmeyen biriyle oyun oynamıştım ertesi gün sattı beni. (Yürek burkan hikayem)
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 23 Ekim 2021 #24 glikojen dedi: Bi istiyorlar bi istemiyorlar hocam. Anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam olay şu o çocuk yokken sizi çağırıyolar. Şunu bi eğlendirelim bırakalım diyorlar. O gelince sizi arkaya atıyorlar. 2 senedir bende yaşıyorum.
glikojen dedi: Bi istiyorlar bi istemiyorlar hocam. Anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam olay şu o çocuk yokken sizi çağırıyolar. Şunu bi eğlendirelim bırakalım diyorlar. O gelince sizi arkaya atıyorlar. 2 senedir bende yaşıyorum.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.510 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Ekim 2021 #25 Archley dedi: Hocam olay şu o çocuk yokken sizi çağırıyolar. Şunu bi eğlendirelim bırakalım diyorlar. O gelince sizi arkaya atıyorlar. 2 senedir bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya!
Archley dedi: Hocam olay şu o çocuk yokken sizi çağırıyolar. Şunu bi eğlendirelim bırakalım diyorlar. O gelince sizi arkaya atıyorlar. 2 senedir bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya!
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.498 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 23 Ekim 2021 #26 Bana öyle söyleyen kişileri direk silerim ben, dünyada ya da en azından Türkiye'de benimle arkadaş olabilecek daha 30 milyon kişi var.
Bana öyle söyleyen kişileri direk silerim ben, dünyada ya da en azından Türkiye'de benimle arkadaş olabilecek daha 30 milyon kişi var.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #27 glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... E o zaman? Rahatsiz isen bitir olayi hala bizimkiler diyorsun aga senin işin zor.
glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... E o zaman? Rahatsiz isen bitir olayi hala bizimkiler diyorsun aga senin işin zor.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 23 Ekim 2021 #28 glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... O ortamdan elinden geldiğince uzak dur sana hayrı dokunmaz.
glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... O ortamdan elinden geldiğince uzak dur sana hayrı dokunmaz.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 23 Ekim 2021 #29 "Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi?" Edermiş.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 23 Ekim 2021 #30 glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... He onlardan bendede vardı onları uzaklaştırın. Bizimkiler samimiyetten analarına sövüyorlarmış. Kız bulamayınca öyle yapıyor o tip insanlar. Onlar birbirini bile s...
glikojen dedi: Bir de bizimkiler aşırı sapık ayrıca. Resmen çocuk g*y ya! Genişletmek için tıkla... He onlardan bendede vardı onları uzaklaştırın. Bizimkiler samimiyetten analarına sövüyorlarmış. Kız bulamayınca öyle yapıyor o tip insanlar. Onlar birbirini bile s...