Arkadaşlarım beni sattı

He onlardan bende de vardı onları uzaklaştırın. Bizimkiler samimiyetten analarına sövüyorlarmış. Kız bulamayınca öyle yapıyor o tip insanlar. Onlar birbirini bile s...

Engel attım şimdi bir tanesine. Diğer satıcı insan sureti ise bana yalan söylemiş kavga başlattı boştan yere.

Bence nazik bir şekilde artık sizinle arkadaş olmak istemiyorum yolunuz açık olsun diye mesaj atıp hepsine engeli bas gitsin.

Hocam öyle desem direk "okulda görüscez snele cnm" falan derler. Daha üniversite 1 deyim. 6 sene onlarla yan yanayım.

Ne satılması ne kazığı beyler? Adamlar sadece oyununa davet etmemiş. O gün canları istememiştir, belki akıllarına gelmemiştir, belki unutmuşlardır. Ne çok dert ediyorsunuz böyle şeyleri? Sana karşı hal tavır hareketleri normalse bir problem yok. Rahat ol takma kafaya. Onlar seni unuttuysa sen kendini hatırlatırsın oyunlarına dahil olursun. Sürekli davet bekleme.

O gün değil. 1 senedir falan hiç tık yok. Davet beklemiyorum davet atınca da reddediyorlar. Bana karşı davranışları falan anormal ayrıca.

Bana da çok oldu. Yüzlerine bakmadım okulda selam bile verme, sosyal mecralardan da engelle bitsin iş.

Kimse istenmediği yerde durmamalı. Kaybeden değil kaybettiren olduğunuzu karşı tarafa hissettirmeniz lazım yoksa onlar eğlenirken siz sadece izlemekle yetinirsiniz. Başka arkadaşlar bulun. Diğerlerini de arkanızda bırakın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…