Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.020 Makaleler 4 Çözümler 20 9 Kasım 2021 #11 İnanmasınlar. Ne olacak yani? Hava atmak için mi o kıyafetleri alıyorsun?
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #12 Bence de orijinal giymiyorsun. Ben de inanmıyorum. Bit pazarından gittin aldın işte.
berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #13 Şurada gördüğüm en boş ve saçma başlıklardan birisi olabilir bu başlık.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 9 Kasım 2021 #14 Bence dalga geçmek için yapıyorlar. Sen kanıtlamak için çırpınıyorsun, onlar zevk alıyor.
Mr.Jrokly Attopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 9 Kasım 2021 #15 The Fallen Angel dedi: Hava atmak için açılmış bir konu. Garip insanlarsınız cidden. Genişletmek için tıkla... Ön yargı çok kötü bir şey. PPrens dedi: Bence de orijinal giymiyorsun. Ben de inanmıyorum. Bit pazarından gittin aldın işte. Genişletmek için tıkla... Instagram verin tek tek atayım hepsini hocam.
The Fallen Angel dedi: Hava atmak için açılmış bir konu. Garip insanlarsınız cidden. Genişletmek için tıkla... Ön yargı çok kötü bir şey. PPrens dedi: Bence de orijinal giymiyorsun. Ben de inanmıyorum. Bit pazarından gittin aldın işte. Genişletmek için tıkla... Instagram verin tek tek atayım hepsini hocam.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 9 Kasım 2021 #16 Mr.Jrokly dedi: "...Mesleki ve teknik Anadolu lisesi okuyorum..." Genişletmek için tıkla... Bir gün köşede sıkıştırıp, bu "zengin bebesi" diyerek soyulmayasın aman diyeyim. (!) Sürprizbozan: Asıl düşüncem
Mr.Jrokly dedi: "...Mesleki ve teknik Anadolu lisesi okuyorum..." Genişletmek için tıkla... Bir gün köşede sıkıştırıp, bu "zengin bebesi" diyerek soyulmayasın aman diyeyim. (!) Sürprizbozan: Asıl düşüncem
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 9 Kasım 2021 #17 Açıkçası ben de inanmadım(!) @Mr.Jrokly Hocam arkadaşlarınız sizle dalga geçiyor, hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Son düzenleme: 9 Kasım 2021
Açıkçası ben de inanmadım(!) @Mr.Jrokly Hocam arkadaşlarınız sizle dalga geçiyor, hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 9 Kasım 2021 #18 Allah sabır versin kanka, herkese bir şey kanıtlayacaksan işin zor.
Mr.Jrokly Attopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 59 Makaleler 1 9 Kasım 2021 #19 B 52 Stratofortress dedi: Bir gün köşede sıkıştırıp, bu "zengin bebesi" diyerek soyulmayasın aman diyeyim. (!) Sürprizbozan: Asıl düşüncem Eki Görüntüle 1210075 Genişletmek için tıkla... Yok hocam tanıdıklar var bir şey olmaz. scopeeee dedi: Fiş göstermek nedir kardeşim Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... İnanmıyorlar çünkü.
B 52 Stratofortress dedi: Bir gün köşede sıkıştırıp, bu "zengin bebesi" diyerek soyulmayasın aman diyeyim. (!) Sürprizbozan: Asıl düşüncem Eki Görüntüle 1210075 Genişletmek için tıkla... Yok hocam tanıdıklar var bir şey olmaz. scopeeee dedi: Fiş göstermek nedir kardeşim Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... İnanmıyorlar çünkü.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.020 Makaleler 4 Çözümler 20 9 Kasım 2021 #20 Mr.Jrokly dedi: Instagram verin tek tek atayım hepsini hocam. Genişletmek için tıkla... Ne bu kendini kanıtlama çabası anlamıyorum. Ayrıca arkadaşlarınıza "Ben Adidas giyiyorum." diyip mi bu konu açılıyor?
Mr.Jrokly dedi: Instagram verin tek tek atayım hepsini hocam. Genişletmek için tıkla... Ne bu kendini kanıtlama çabası anlamıyorum. Ayrıca arkadaşlarınıza "Ben Adidas giyiyorum." diyip mi bu konu açılıyor?