Arkadaşlarım panel ile insanların evini ve T.C. Kimlik numaralarını buluyor

@MUROCANX bir şey olmaz ya Tam tersine o suçlu. KVKK'yi ihlal ediyor. İnternete KVKK suçu nedir ve ihlal olması durumunda cezası nedir şeklinde aratma yaparsanız daha net bilgi edinebilirsiniz.

O sadece kendisi de gözüküyordu bak bende de GIF var ama gözükmüyor.

Çocuğun hesap varsa bana ver patlatayım onu bir.

Kanka yok ben karşıyım öyle şeylere, gerek yok. Ben sadece iyi niyetimden dolayı uyardım. Dedim, bu çocuk senin bilgilerini paylaşmış, ailene durumu anlat diye ama lakin beni, seni de ihbar edeceğim tazminat alacağım falan dedi.

@MUROCANX bir şey olmaz ya tam tersine o suçlu. KVKK'yi ihlal ediyor. İnternete KVKK suçu nedir ve ihlal olması durumunda cezası nedir şeklinde aratma yaparsanız daha net bilgi edinebilirsiniz.

Kanka olay şöyle, cocugu uyarmak icin mesaj attım, bilgilerin sızdırılmış ailene durumu bildir diye. Sonrasında beni de ihbar edeceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boş tehditler, sırf seni ihbar edecek diye kendini yakmaz genelde 12-14 yaş arası ergenler oluyor korkmana gerek yok

@MUROCANX ya siz neden mesaj atıyorsunuz ki? Durduk yere suçlu konumuna kendinizi neden düşürtüyorsunuz?

Onun yasi max 14. Verin hesaplarini patlatalim. Gorsun milletin kisisel bilgilerini yaymayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…