Arkadaşlarıma karşı güven sorunu yaşıyorum

Hocam eğer iyi bir bilgisayar aldıysanız ve bunu sınıfta sürekli konusunu açtıysanız sizi kıskanıp cephe almış olabilirler. Belki bu yüzden yalan söylüyordur ve sana laf ediyordur o yalancı çocuk dediğin kişi.

Bir insanda ne eksikse en çok ondan bahseder. İnsanlara zaten güvenme. Hep bir acaba olsun kafanda. Benim çocukluk arkadaşlarımın bana yaptıklarını yedi yabancı yapmaz.

Kıskançlığın zararları. Yalancı çocukların kıskandıklarından bunları dediklerinden eminim. Bence geçebiliyorsanız güvendiğiniz arkadaşınızın sınıfına geçin. En azından güvendiğiniz bir arkadaşın yanında olur. Kim bilir? Belki yeni sınıfındakilerle iyi kaynaşırsın.

aynen birazcıkta olsa kendi şeylerine iyi dediysen ezilmek istememiştir

Bir kere bile bilgisayarımı övmedim, konuda ilk bahsettiğim arkadaşım dışında diğer 2 arkadaşım bilgisayarımın ne kadar rezalet, kafayı yedirten sorunları olduğunu biliyor. İlk söylediğime zaten dediğim gibi bir kere bile bilgisayarımın konusunu açmadım.

Asıl ben teşekkür ederim @393654, dostluk kesmenizi ve mesafe koymanızı öneririm, bu yaşlarda yaşanabilir sonuçda ergenlik yani.

2. tür insan vardır. 1. doğuştan fesat biridir, kendi elinde olandan daha iyi bir şey gördüğü zaman hasetlik yapar. 2. ise sadece özendiği için kıskanır. Sizin arkadaşlarınız büyük ihtimal size özenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…