Arkadaşlarımı bir bir kaybediyorum

Çok teşekkürler hocam.

Niye dışlıyorlar seni?

Bilmiyorum, kendileriyle bir tutmuyorlar beni, halbuki her gün kendini en çok geliştiren benim, tarih. Genel kültür. Bilgi en çok bilen benim ama kendileriyle bir tutmuyorlar iki küfrettim diye; mahalle kabadayısı olarak kabul ediliyorum.

Hocam bence o arkadaşlarla pek takılmayıp derslerinize çalışın. Hem annenizi mutlu etmiş olursunuz. En azından yine siz kârlı çıkıyorsunuz.

Çalışamıyorum, sözel falan çok iyi ama matematikte gidiyor IP'ler elimden, Türkçeyi Full yaptığım olmuştu sözelde 4 yanlış.

Umarım yapabilirim, ders çalışmakta çok zorlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

35 yaşında bir abin olarak şunu diyebilirim. Hiç milleti mutlu edeceğim diye uğraşma. Ne kadar çabalarsan çabala küçücük bir şeyden bile dışlanabilirsin senin yaşlarında. Zaten yaşın ilerledikçe etrafında çok kişi istemeyeceksin. Ben şu anda lise yıllarımdan beri sürekli görüştüğüm 1-2 kişi dışında kimse yok (sınıfım 40 kişiye yakındı). Senin şu an için kendine bir hedef belirleyip o yolda ilerlemeye başlaman gerekir zaten o yola çıktığında etrafındaki insanlar senin gibi düşünen kişiler olmaya başlayacak. İşin özü şu an dert ettiğin şey dert bile değil ileride dönüp bakarsan bu yazdıklarına gülüp geçeceksin ne kadar aptalca düşünüyormuşum diye. Önce aileni ve kendini mutlu et zaten gerçekten arkadaşın olacak kişiler seni eleştirirken çok sert eleştirecek ama bileceksin ki senin iyiliğin için eleştiriyor.

Dahada korktuğum şey; ya lisede de böyle olursa, benim şu ana kadar hiç kendim gibi çılgın bir dostum olmadı hep pısırık tipler. Lisede böyle olursa diye çok korkuyorum.

Benim sinirlendiğim konu zaten son söylediğiniz yer, eleştirin diyorum bireysel eleştirin diyorum, herif geliyor bir hatamı buluyor söylemiyor onla benden nefret ediyor. Söylemiyor ki hatamı düzelteyim ben. Bu arada teşekkürler okuduğunuz için.

Seni olduğun gibi kabul etmeyen kim varsa çıkar hayatından. Kimse için değişmek zorunda değilsin, kimse de bulunmaz Hint kumaşı değil.

Seni olduğun gibi kabul etmeyen kim varsa çıkar hayatından. Kimse için değişmek zorunda değilsin, kimse de bulunmaz hint kumaşı değil.

Biliyorum, artık öyle yapacağım eskiden çok sosyaldim şimdi gitgide istemeden daha içine kapanık oluyorum umarım lisede değişir.

Oradaki nüans zaten gerçek arkadaşın olacak kişiler. Açık arayan insandan dost olmaz senle iyi geçinir bir süre sonrasında sırtından bıçaklar. Bu tip insanlardan uzak durman senin için en iyisi.

Şurada kalmış 3.5 ay mı ne kaç yıllık arkadaşlıklar bitiyor bence ortaokul ilkokuk arkadaşlarını yok say daha iyi gepsi gidecek hatırlamayacaksın bile. Dışlıyorlarsada yalnız takıl benim genelde arkadaş çevrem var ama bazen konuşmadığımızda oturup dergi okuyorum sende öyle bir şeyler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…