X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Arkadaşlarımın ismini tahtaya hocanın zoruyla yazdım ve pişmanım. Nasıl özür dilemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Ekim 2023 #2 Ne için özür dileyeceksin? Kaç yaşındasın?
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 armas dedi: Ne için özür dileyeceksin? Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... 5 falan herhalde.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.227 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ekim 2023 #4 xJustMert dedi: Arkadaşlarımın ismini tahtaya hocanın zoruyla yazdım ve pişmanım. Nasıl özür dilemeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xJustMert dedi: Arkadaşlarımın ismini tahtaya hocanın zoruyla yazdım ve pişmanım. Nasıl özür dilemeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
X xJustMert Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 armas dedi: Ne için özür dileyeceksin? Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... Aga karışık bir durum sevgilim veya arkadaşım olduğu için değil fakat çözdüm olayı ve bunun karşılığında para kazandım
armas dedi: Ne için özür dileyeceksin? Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... Aga karışık bir durum sevgilim veya arkadaşım olduğu için değil fakat çözdüm olayı ve bunun karşılığında para kazandım
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #6 WildArw dedi: 5 falan herhalde. Genişletmek için tıkla... xJustMert dedi: Aga karışık bir durum sevgilim veya arkadaşım olduğu için değil fakat çözdüm olayı ve bunun karşılığında para kazandım Genişletmek için tıkla... Doğrulanmış oldu. Konu kapanabilir.
WildArw dedi: 5 falan herhalde. Genişletmek için tıkla... xJustMert dedi: Aga karışık bir durum sevgilim veya arkadaşım olduğu için değil fakat çözdüm olayı ve bunun karşılığında para kazandım Genişletmek için tıkla... Doğrulanmış oldu. Konu kapanabilir.