Instagram Arkadaşların beğendiklerini görememek

MosesaFoncesa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Galiba Instagram'a bayağı önce bir özellik gelmiş. Arkadaşlarının beğendiği ve repostladığı gönderileri görebiliyormuşsun. Bu mevzu ben de geldiği günden beri yok. Bir türlü gelmedi. Herkes bana attığı beğendiği videoları gönderiyor, ancak ben arkadaşlarımın beğendiklerini göremiyorum. Her yolu denedim, olmadı. Var mıdır çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onun çözümünü henüz ben de bulamadım. Notlar kısmı bende mesela aylar sonra gelmişti ama repost ve agaların beğendiği şeyler çıktığı duyurulmadan gelmişti. Neye göre geliyor bilgim yok.

4-5 milyara yakın kullanıcısı var gayet doğal. Bunların içinden fake hesapları da katarsanız, özelliklerin geç gelmesi gayet doğal.

Tek çözüm şansınıza yeni bir hesap açıp denemek. Mesela yeni bir hesap açarak çoğu özellik o hesaba gelmişti benim. Tekrar bi hesap açayım dedim yine hiç gelmemişti. Kısacası kademeli ve şans faktörü.

Mesela 2020 hesabımda çoğu özellikler var ama takipçi gizleme özelliği hala gelmedi.

4-5 milyara yakın kullanıcısı var gayet doğal. Bunların içinden fake hesapları da katarsanız, özelliklerin geç gelmesi gayet doğal.

Tek çözüm şansınıza yeni bir hesap açıp denemek. Mesela yeni bir hesap açarak çoğu özellik o hesaba gelmişti benim. Tekrar bir hesap açayım dedim yine hiç gelmemişti. Kısacası kademeli ve şans faktörü.

Mesela 2020 hesabımda çoğu özellikler var ama takipçi gizleme özelliği hala gelmedi.

Takipçi gizleme diye bir şey mi var.

Acaba telefonun güncelleme alıp almaması bu duruma etken mi? İphone 11 modeli ios 18.6 guncellemesi var ancak yer olmadığından yapamıyorum.

Acaba telefonun güncelleme alıp almaması bu duruma etken mi? İphone 11 modeli ios 18.6 guncellemesi var ancak yer olmadığından yapamıyorum.
Valla iphone 8 plus kullanıyorum bende var o özellik. Onunla alakası yok instagram tiktok gibi büyük sosyal medya uygulamalarına gelen yeniliklerin çoğu hesaba gelmediği geç geldiği oluyor. Tiktokta yorumlara fotoğraf atma özelliği resmi olarak yayınlanmadan önce birçok kişinin hesabına verildi sonra resmi olarak yayınlandı bana gelmedi 1 ay sonra geldi mesela. Keza notlar özelliği bir hesabımda varken diğer hesabımda yoktu. Normal yani bunlar özellikler hesabına geç gelebiliyor

Valla iphone 8 plus kullanıyorum bende var o özellik. Onunla alakası yok instagram tiktok gibi büyük sosyal medya uygulamalarına gelen yeniliklerin çoğu hesaba gelmediği geç geldiği oluyor. Tiktokta yorumlara fotoğraf atma özelliği resmi olarak yayınlanmadan önce birçok kişinin hesabına verildi sonra resmi olarak yayınlandı bana gelmedi 1 ay sonra geldi mesela. Keza notlar özelliği bir hesabımda varken diğer hesabımda yoktu. Normal yani bunlar özellikler hesabına geç gelebiliyor
eyvallah hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı