Dostum arkadaşlık ilişkilerini tekrar bir gözden geçir ve onlarla arana mesafe koy. Onlar arkadaş gibi gözüken acız şeref yoksunu insanlar. Kendini onların laflarıyla boğma.
Şöyle söyleyeyim 9. sınıftayken doğal olarak kimse kimseyi tanımıyor. Tanıştığım bir çocukla sohbet etmeye başladık. Ama bir gün sohbete 3. farklı bir okuldan çocuğun gelmesiyle seyri değişti ilerleyen zamanlarda bir süre sonra gelen o çocuk sürekli LGBT olsun aşağılık kompleksi olsun mal mal muhabbetler yapıyordu ve konuştuğum kişiyi de buna benzetmeye başladı. Bir gün çok canımı sıktı ve sözlü uyarıda bulundum. O zamandan sonra bir daha konuşmadık. Aynı sınıftaydık ama birbirimizle konuşmuyorduk ve 10. sınıf oldu yine hala bu iki çocukla konuşmuyordum. Ta ki 11. sınıf olup sınıfların değişmesiyle tekrardan yolumuz kesişti ve 9 da ilk kez konuştuğum çocukla konuşmaya başladık. Diğer çocukta beyninde falan bir sorun vardı. O da farklı kişilerle takıldı. Burada demek istediğim her şey arkadaşlık değil kendin ol yalnız ol sahte arkadaşların olacağına.