Aradığınız oyun Rake.
Katil falan bulmuyorsun. Ormanda bir yaratık var. Fakat sen o yaratık olmuyorsun. Yaratığı öldürmeye çalışıyorsunuz. Yem kullanarak ve ayı kapanı kurarak o yaratığı tuzağa düşürmeye çalışıyorsunuz. Oyun zevkinizi bozmamak için söylemiyorum ama bir taktik sayesinde kısa bir sürede oyun bitebilir. Belki düzeltmişlerdir o sorunu.
Oyunda bir av tüfeği, yem, ayı kapanı, kamera ve bir tablet mevcut. Kameraları biri bozuyor da kim bozuyor bilmiyorum.
Birde ormanı keşfetmek için bir taktik var. Eğer kendiniz bulmak isterseniz bakmazsınız. Fakat ben zor buldum bu işi anlayana kadar baya zorlandım.
Şimdi sizin başladığınız yerde bir kafes var. O kafese bir yem koyup kapağını açık bırakın. Ormanı dolaşmaya gidin. Geldiğinizde bir domuz olacak. O domuzu öldürmeye falan çalışmayın.
Ona bir kamera bağlayın ve gece izleyin.
Çıkıp bakmak biraz zor oluyor. Baya gerilimi yaşatıyor fakat o kadar değil.
Birde BIGFOOT oyunu var. Fakat nasıl oynandığını bilmiyorum. Hiç oynamadım. Sanırsam Rake tarzında bir şey. Fakat arkadaş olmadan gram zevk almayacağınız oyundur BIGFOOT. Grafikleri Rake oyununa göre daha güzel.
Town of salem ücretsiz ayrıca gayet zevkli. Kesinlikle denemeni öneririm.
Ekstra olarak:
Zaman geçirmek için Raft oynamanı öneririm. Aynı şekilde ücretsiz. Ve multiplayer. Single diyenlerin olma ihtimaline karşı söyleyeyim.