Arkadaşlık bitirme

Bir şey söylemeyi de unuttum her gün onunla yazışmak zorundayım yazışmazsam neden yazmadın diye azar yiyorum bir de canlı ders var her gün link atıyorum yani direk bitsede o konuyu uzatır tanıyorum onu.

Doğruyu söylüyorsun önceden yaptım 1-2 kere ama tekrar bunaldım işte çok yaptım hesapta sordu işim var dersemde ne işin var diyor bahanr buluyorum sonra oda bahaneme bir şey buluyor.

Bir şey söylemeyi de unuttum her gün onunla yazışmak zorundayım yazışmazsam neden yazmadın diye azar yiyorum bir de canlı ders var her gün link atıyorum yani direk bitsede o konuyu uzatır tanıyorum onu.
İlkokulda kızların yaptığı bir taktik vardı. Birine gıcık oluyordum benden kalem istiyordu vermiyordum sonra başka bi kız geliyordu istiyordu veriyordum o da o gıcığa veriyordu. Aynısını arkadaşlar üstünde kullan. Ayrıca ailenden azar yiyorsan kız onlara. Bu benim özel hayatım ve siz buna karışamazsınız de. Dayak yemeyeceksin emin ol. Denendi onaylandı.
Doğruyu söylüyorsun önceden yaptım 1-2 kere ama tekrar bunaldım işte çok yaptım hesapta sordu işim var dersemde ne işin var diyor bahanr buluyorum sonra oda bahaneme bir şey buluyor.
Hocam siz bunun oyunlarda lootlarını çalın. Sinir krizi geçirsin.

Bunu denerim

Ya HDUDBDİDHFİFH
Hangisini hocam? 1.si mi yoksa 2.si mi?
2.si favorim
Hangisini hocam? 1.si mi yoksa 2.si mi?
Hocam başka taktiğin varmı

Peki hocam ben geç cevap verdim vdya cevap vermedim diyelim karşıdaki taraf niye geç cevap veriyorsun veya niye cevap vermedin diye soruları sık sık soruyor her gün yani beni WhatsApp'ta çevrimiçi gördüğü gibi bırakmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…