Arkadaşlık sitesi önerisi

Kardeşim ben de bu programları kullanıyorum. Ortalamanın bir tık üstü tipim var. Ben de dışarıda fazla sosyal değilim. İlk başta badoo kullandım. 3 ayda 2 sevgili edindim ancak bu yerleri kullanan kızların çoğu hem iletişimi hem kafa yapısı kötü. O yüzden ayrıldım. Şimdi boş boş duracağıma tekrar takılayım buralara dedim ama 3-4 aydır Türkiye'de tık yok. Çünkü fotoğraf olmasa bile kız profillerine saatte yüzlerce hatta binlerce beğeni geliyor. Yani bu durumu bozan Türk erkekleri. Türkiye'de Tinder kullananların yüzde 70'i erkek yüzde 30'u kadın. Kadınların en az yüzde 15'i ya sahte hesap ya kendini kadın gibi gösteren homoseksüeller ya da Instagram takipçi kasmak için bulunanlar. Diger programların da aşağı kalır yanı yok. Yani 10 erkeğe 1 tane gerçek kız düşüyor. Sahte kız profili açtım, aman Allahım 1 saatte yüzlerce çıkma teklifi hatta evlilik teklifi geldi. Bu tür mecralarda bunlar olduğu sürece imkansıza yakın. Mesela Amerika'daki Tinder'de yüzde 51 erkek yüzde 49 kadın. Dikkat edersen orada arz talep fazla olmadığı için bazen konuşmayı başlatan ilk kadın tarafı oluyor. Türkiye'de durum vahim. Konumumu ST.Petersburg yaptım 1 saatte onlarca eşleşme aldım mesela. Ama Badoo daha iyi diğerlerine göre. Instagram'da bulunduğun şehirin itiraf sayfalarına veya kuaför sayfalarına bak. Zor da olsa oralar daha saglam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…