Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 27 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlık uygulaması önerir misiniz? Ücretsiz olandan.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 27 Temmuz 2020 #2 Discord sunucularına katılıp arkadaş bulabilirsiniz.
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 28 Temmuz 2020 #3 Blacksidemre dedi: Discord sunucularına katılıp arkadaş bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Blacksidemre dedi: Discord sunucularına katılıp arkadaş bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 28 Temmuz 2020 #4 Artemis8 dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Discordu bilirsiniz. Discord sunucularına katılarak oradaki insanlarla kaynaşabilirsiniz demek istedim. Sunucuları Google'dan araştırın.
Artemis8 dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Discordu bilirsiniz. Discord sunucularına katılarak oradaki insanlarla kaynaşabilirsiniz demek istedim. Sunucuları Google'dan araştırın.
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 28 Temmuz 2020 #5 Blacksidemre dedi: Discordu bilirsiniz. Discord sunucularına katılarak oradaki insanlarla kaynaşabilirsiniz demek istedim. Sunucuları Google'dan araştırın. Genişletmek için tıkla... Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için.
Blacksidemre dedi: Discordu bilirsiniz. Discord sunucularına katılarak oradaki insanlarla kaynaşabilirsiniz demek istedim. Sunucuları Google'dan araştırın. Genişletmek için tıkla... Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.714 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 28 Temmuz 2020 #6 Artemis8 dedi: Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için. Genişletmek için tıkla... Başlığınızı düzgün koyun o zaman. Biz sizin kız arkadaş bulmak isteyeceğinizi anlayamayız. Tinder'a göz atın.
Artemis8 dedi: Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için. Genişletmek için tıkla... Başlığınızı düzgün koyun o zaman. Biz sizin kız arkadaş bulmak isteyeceğinizi anlayamayız. Tinder'a göz atın.
1 13314 Kilopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 623 Çözümler 3 28 Temmuz 2020 #7 Artemis8 dedi: Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için. Genişletmek için tıkla... Tinder kullanabilirsiniz, eşcinsel uygulamalarından da tavsiye edebileceklerim var ama o uygulamalarda herkes sapık olduğu için önermeyeceğim.
Artemis8 dedi: Ben kız arkadaş bulma uygulaması istedim. Hem google ne yazicam? Discord sunuculari için. Genişletmek için tıkla... Tinder kullanabilirsiniz, eşcinsel uygulamalarından da tavsiye edebileceklerim var ama o uygulamalarda herkes sapık olduğu için önermeyeceğim.
KullanılmayanHesap Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #8 Azar adlı uygulama sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sıkıldığınız zaman uygulamayı açıp sohbet de edebilirsiniz.
Azar adlı uygulama sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sıkıldığınız zaman uygulamayı açıp sohbet de edebilirsiniz.
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 28 Temmuz 2020 #9 13314 dedi: Tinder kullanabilirsiniz, eşcinsel uygulamalarından da tavsiye edebileceklerim var ama o uygulamalarda herkes sapık olduğu için önermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Eşcinsel olmasın düzgün insan arıyorum. Tinder beni eslestirmiyor. Neden biliyor musun? KullanılmayanHesap dedi: Azar adlı uygulama sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sıkıldığınız zaman uygulamayı açıp sohbet de edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Azar da sahte profiller var diyorlar.
13314 dedi: Tinder kullanabilirsiniz, eşcinsel uygulamalarından da tavsiye edebileceklerim var ama o uygulamalarda herkes sapık olduğu için önermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Eşcinsel olmasın düzgün insan arıyorum. Tinder beni eslestirmiyor. Neden biliyor musun? KullanılmayanHesap dedi: Azar adlı uygulama sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sıkıldığınız zaman uygulamayı açıp sohbet de edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Azar da sahte profiller var diyorlar.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Temmuz 2020 #10 Artemis8 dedi: Eşcinsel olmasın düzgün insan arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşcinsel insanlar bozuk mu oluyor?
Artemis8 dedi: Eşcinsel olmasın düzgün insan arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşcinsel insanlar bozuk mu oluyor?