Arkadaştan Epic Games hesabı alınır mı?

Nooharey

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım bana 300TL'ye Epic Games hesabı satıyor. Sizce alayım mi? Epic Games'te hesaba bağlı olan Gmail'i falan değişebiliyor muyuz ve Rockstar hesabında da hesap adını ve hesaba bağlı olan Gmail'i değiştirebiliyor muyuz?

Hesaptaki oyunlar: Breathedge, Death Stranding, Death Stranding content, Grand Theft Auto V, Heroes & Generals wwıı, mordhau, neverwinter, Payday 2, PC Building Simulator, runbow, second extinction, solitairica, the drone racing League Simulator, Total War: Warhammer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bedava dağıtılmış oyunlara bu kadar para vermek mantıklı değil.

Bence hiç değmez. Dönemin ucuz oyunlarını veya bedavalarını toplamış önünüze itiyor. İlle de alacağım diyorsanız En fazla 120-150 verirdim.

Arkadaşın seni yiyor. O oyunların olduğu hesaba 300TL verilmez.

Ben arkadaşımın hesabını bedavya aldım ortak kullanıyoruz. Aynı oyunlar var bir de fortnite hesabı dolu.

Hepsi zamanında bedava dağıtılmış oyunlar ve muhtemelen arada tekrar bedava da yapılırlar. Orengin Death Stranding 2 kere bedava oldu. Bence alınmaz.
Kendiniz Epic açın, toparlarsınız zaten.
Ortalama haftada 1 kere Epic'e bakmaktan üşenmezsiniz diye düşünüyorum?

Zamanında bedava dağıtılmış oyunlara bu kadar para vermek mantıklı değil.

Zamanında bedavaya dağıtılmış fakat şu an bedavaya alamıyorum.

Gta 5'in tekrardan bedava olacağını sanmıyorum.

Gta 5'in tekrardan bedava olacağını sanmıyorum.
Evet, onun dışında. Ki GTA 6 çıkınca da onun popüleritesi düşecektir yani.
Bu sekilde para kazanılacaksa zaten herkes açsın 100 tane Epic hesabı, toparlasın beleş oyunları ve orada tanesini satsın 300-500₺ fiyata. Alınmaz yani.

GTA 5'in tekrardan bedava olacağını sanmıyorum.

Hocam o hesaptan daha dolu daha en azından para yatırılmış hesaplar bile Steam'de o kadar paraya satılmıyor. Kimse zamanında bedavaya verilmiş oyunlara kalkıpta 300 TL vermez. Fakat siz vermek istiyorsanız verin yani bu size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…