Arkadaştan kapılan grip ile ondan daha kötü hasta oldum

tkn87

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşım gripti ve bana da geçti ama ondan daha çok hasta oldum. Kuru öksürük, baş dönmesi, ayakta duramıyorum, kulak çınlaması ve boğazım tahriş oldu. Sağlıklı besleniyorum, hayatımda hiç bu kadar hasta olmamıştım. Asıl merak ettiğim, şey yatağa yatınca öksürüğüm kesiliyor, ayakta olursam öksürük krizi tutuyor. Herhangi bir alerjim yok, şurup ve hap yazdırdım fakat pek fayda etmedi.

Virüslerin etkisi bünyeden bünyeye farklıdır. Arkadaşın hafif geçirdi diye sen de ağır geçirecek değilsin. Ağır geçirmiş olman seni zayıf da yapmaz.

Vücuduna giren virüs, metabolizmana arkadaşınınkinden çok daha yabancı olduğu için ağır semptomlar geçirdin. Bu kadar.

Hocam yatağa yatıyorum, öksürüğüm geçiyor. Ayağa kalkınca öksürme krizine giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boğazındaki salgılardan kaynaklı olabilir. Soluk borundaki yapılara boğazındaki salgılar değerse öksürük yapar. Ufacık su damlaları bile öksürüğü tetikliyor.

Hocam biraz fazla soru sordum ama öksürünce karın kaslarım dayanılmayacak şekilde acıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla öksürmektendir. kasların zayıf zaten hastalıktan dolayı, sürekli kasılmadan dolayı ağrımaya başlamıştır.
Hocam bu sabah kalktım halsizlik vs düzeldi fakat arka arkaya öksürük başladı acaba vücuttanmı atıyor hastalığı akşamda aşırı terledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…