Arkadaştan PS3 alınır mı?

437935

Hectopat
Makaleler
1
Babası Almanya'da yaşıyor. Ve "ilerleyen zamanlarda nasip olursa PS4 alabilirim, PS3 elimde kalacak. Sana satarım, ister misin?" dedi. Yakın arkadaşız şu ana kadar birbirimizin hiçbir yamuğunu görmedik. Güvenilir bir satıcı yani. Uzun zamandır PS istediğimi de biliyor.

Cihaz kırık değil, 2 kollu ve birkaç oyun var yanında; GTA V, Minecraft ve gran turismo... 500 TL civarına veririm dedi. Sizce alınır mı?

Alınır hem dostunuzdan alıyorsunuz ürün sağlam fiyatı da uçuk değil. Avrupa'da millet PS5 alıyor artık biz Türkler için ps3 alma vakti geldi temiz bir şey bulursam bende alacağım

Fiyatına göre iyi.

Dostluk ayrı ticaret ayrıdır. Yamuk görmediniz diye görmeyeceğiniz anlamına gelmez dikkat etmek lazım.

Eskiden birçok kez ticaret etmiştik, ondan dedim zaten. Çocukluk arkadaşım. 10 sene falan oluyor.

Kaç GB ve hangi kasa bir de kollar orijinal mi?

Kaç GB ve hangi kasa bir de kollar orijinal mi?

500 GB, kasayı tam bilmiyorum ama fat diye hatırlıyorum. Kollar orijinal DualShock 3.

------

Kanka o kadar yakın arkadaşsanız ve babası Almanya'da yaşıyorsa versin nolacak 500 TL'nin derdinimi yapıyor alt tarafı 45 euro

O olay biraz derin, hiç girmeyelim. Özel bir durum deyip geçelim.

Bende PS3 var GTA 5 zevkli oluyor ama pazarlık sünnettir. Bence artık 400'den fazla verilmez ne zaman bozulacağını anlayamazsın. Ne yapacağı pek belli olmuyor ve en yeni PS3 2014 model bununda düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…