Arkalı önlü kağıt nasıl yazdırılır?

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Kendime deneme sınavı yazdıracağım yazıcı makinesinden ama nasıl arkalı önlü yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ters halde ters çevirin.

Sorunu daha ayrıntılı yazsaydınız keşke. Adım adım:
  • Yazdırılacak dosyada yazdırma ekranını açın. Standart kısayol CTRL + P'dir.
  • Tercihler bölümünden arkalı önlü yazdırmayı açın. Bazen her iki yüze yardırma gibi adlarla karşına çıkabilir. Ayarları biraz kurcalamak gerek.

• Yazıcın büyük, özel, gelişmiş değilse yazdırmayı iki kez tekrarlayacaksın. İlki ön yüzleri, diğeri arka yüzleri yazdırır. Eğer yazıcı sürücün doğru kuruluysa ve çift taraflı yazdırmayı açtıysan ekrana bilgilendirme çıkmalı. Olasılıkla kağıdı çıktığı gibi tekrar yedirip "devam" tuşuna basmanız gerekir.

Kendime deneme sınavı yazdıracağım yazıcı makinesinden ama nasıl arkalı önlü yapacağımı bilmiyorum.
Ben burada soru soruyorum moderatörün yazımı düzenlediği şekile bak, dalga geçmek için mi bu şekilde düzenlediniz? Ama abuk sabuk konuları normal bir şekilde düzenliyorsunuz.
Ters halde ters çevirin.
Size teşekkürler.

Maalesef moderatör ekibi egolu konu açıyorum siliyorlar saçma saçma cezalar yazıyorlar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…