N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #11 re flex dedi: Orası öyle bir tanıdığın olmadıkça 1 yıldan aşağı gelmez. Genişletmek için tıkla... yıllardır devam ediyor başvurularımız admlar getirmiyor valorantta 240 fps+240ping alıyorum efso
re flex dedi: Orası öyle bir tanıdığın olmadıkça 1 yıldan aşağı gelmez. Genişletmek için tıkla... yıllardır devam ediyor başvurularımız admlar getirmiyor valorantta 240 fps+240ping alıyorum efso
R re flex Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 28 18 Mart 2021 #12 NemesisPlayer dedi: yıllardır devam ediyor başvurularımız admlar getirmiyor valorantta 240 fps+240ping alıyorum efso Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takarsan baya düşer pingin.
NemesisPlayer dedi: yıllardır devam ediyor başvurularımız admlar getirmiyor valorantta 240 fps+240ping alıyorum efso Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takarsan baya düşer pingin.
N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 re flex dedi: Ethernet kablosu takarsan baya düşer pingin. Genişletmek için tıkla... öyle takılı zaten
re flex dedi: Ethernet kablosu takarsan baya düşer pingin. Genişletmek için tıkla... öyle takılı zaten