Bence ortamlarında bulunmaktan keyif almıyorsan ortamlarında bulunma. Ancak keyif alıyorsan, arkalarından konuştuğunu bildiğini bilmiyorlarsa senin için harika bir fırsat doğuyor. Mesela hiç beklemediği cevaplar vererek farklı bir algı yaratabilirsin. Düşmanlarını kendi üzerinen manipüle etmek bazen çok eğlenceli olabiliyor. Kendimden şöyle bir vereyim, dostuma çok büyük bir karaktersizlik yapan ve arkadaş ortamımda ara sıra bulunan bir şahıs var. Bile isteye muhabbetlerine dahil olup o şahsı umursamadan devam ettim ve bir sorun olup olmadığını sorduğunda hiçbir problemin olmadığını söylediğimde kendine kuruntu yaptığını fark ettim. Üzerine aynı şekilde biraz daha gittiğimde kendisi problem çıkartan oldu ve ben "niye böyle davranıyorsun?" dediğimde "sen de bana böyle davranıyorsun" cevabını verince onun en iyi arkadaşları bile "adam bir şey yapmadı ki?" şeklinde cevaplar verdi. Bu da yakın arkadaşları arasında kafasında olaylar kuran biri olarak bilinmesine sebep oldu. Hatta espri yapmaya çalıştığı zamanlarda insanların tepki vermemesinr kadar gitti bu durum. Şu anda kendisi gibi ayrı bir arkadaş çevresi var o şahsın. Bizim tayfa selam vermek bile istemiyor. Tabii kişiden kişiye olaydan olaya değişir. Sorun yaratan kişi olmadan ipleri eline alırsan harika bir gösteri ortaya çıkarabilirsin.