Mute and X Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 240 Çözümler 4 24 Ağustos 2023 #1 Arka planda böyle garip bir şey var. Windows'un bir bugu olduğunu düşünüyorum ama olmayabilir de. Kapatılmıyor ayrıca, daha önce bunu yaşayan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Arka planda böyle garip bir şey var. Windows'un bir bugu olduğunu düşünüyorum ama olmayabilir de. Kapatılmıyor ayrıca, daha önce bunu yaşayan oldu mu?
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Ağustos 2023 #2 Mute and X dedi: Eki Görüntüle 1915066 Arka planda böyle garip bir şey var. Windows'un bir bugu olduğunu düşünüyorum ama olmayabilir de. Kapatılmıyor ayrıca, daha önce bunu yaşayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Pc yi yeniden başlatmayı denedin mi?
Mute and X dedi: Eki Görüntüle 1915066 Arka planda böyle garip bir şey var. Windows'un bir bugu olduğunu düşünüyorum ama olmayabilir de. Kapatılmıyor ayrıca, daha önce bunu yaşayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Pc yi yeniden başlatmayı denedin mi?