Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Çözüm W W Will Bettelheim 26 Nisan 2023 Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #2 BlueStacks programını kurmuş muydunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #3 Will Bettelheim dedi: BlueStacks programını kurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Artı 0 Eksi
Will Bettelheim dedi: BlueStacks programını kurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 MeMu player olabilir. Artı 0 Eksi
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #5 Tyrus dedi: Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi? Eki Görüntüle 1755636 Genişletmek için tıkla... GameLoop da olabilir hocam. Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi? Eki Görüntüle 1755636 Genişletmek için tıkla... GameLoop da olabilir hocam.
KS KS Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #6 ıvqrt4xx dedi: GameLoop da olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Artı 0 Eksi
ıvqrt4xx dedi: GameLoop da olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama?
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #7 Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ? Artı 0 Eksi Çözüm
Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #8 Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... PUBG oynuyor muydunuz emulatör olarak. Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... PUBG oynuyor muydunuz emulatör olarak.
KS KS Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #9 Will Bettelheim dedi: GameLoop'la alakalı bir ekleni hatta Çince çevirisi "Tencent mobil oyun asistanı" demek. Genişletmek için tıkla... Evet, evet PUBG Mobile yüklemiştim. Artı 0 Eksi
Will Bettelheim dedi: GameLoop'la alakalı bir ekleni hatta Çince çevirisi "Tencent mobil oyun asistanı" demek. Genişletmek için tıkla... Evet, evet PUBG Mobile yüklemiştim.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #10 Sağ tıkla dosya konumuna git öğrenirsin. Artı 0 Eksi