Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Çözüm W W Will Bettelheim 26 Nisan 2023 Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #11 Tyrus dedi: Evet, evet PUBG Mobile yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman o hocam onun programı. Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Evet, evet PUBG Mobile yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman o hocam onun programı.
KS KS Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #12 Will Bettelheim dedi: GameLoop'la alakalı bir ekleni hatta Çince çevirisi "Tencent mobil oyun asistanı" demek. Virüs olamaz, yine de tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Tarama yapmadım ama yapacağım. davidlaid dedi: Sağ tıkla dosya konumuna git öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-26 182233.png 88,9 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
Will Bettelheim dedi: GameLoop'la alakalı bir ekleni hatta Çince çevirisi "Tencent mobil oyun asistanı" demek. Virüs olamaz, yine de tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Tarama yapmadım ama yapacağım. davidlaid dedi: Sağ tıkla dosya konumuna git öğrenirsin. Genişletmek için tıkla...
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #13 Tyrus dedi: Tarama yapmadım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğim program. Artı 0 Eksi
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #14 Tyrus dedi: Tarama yapmadım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Siz yine de tarama yapın virüs indirdim dediğiniz için , onun dışında Çince olan eklenti virüs değil. Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Tarama yapmadım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Siz yine de tarama yapın virüs indirdim dediğiniz için , onun dışında Çince olan eklenti virüs değil.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #15 Tyrus dedi: Tarama yapmadım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Pubg bu. Konu kapanmıştır… Artı 0 Eksi
ItzResta Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B250-Fintech 32GB Ram i7 7700 Radeon Rx570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2023 #16 Pubgnin bir şeyine benziyor Artı 0 Eksi
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #17 Siz virüs var diye düşünürseniz tarama yapabilirsiniz onun dışında program PUBG GameLoop konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
Siz virüs var diye düşünürseniz tarama yapabilirsiniz onun dışında program PUBG GameLoop konu kapanabilir.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2023 #18 davidlaid dedi: PUBG bu. Konu kapanmıştır… Genişletmek için tıkla... Arkadaş eskiden virüs indirdim demişti onun için tarama yapacak ,niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Artı 0 Eksi
davidlaid dedi: PUBG bu. Konu kapanmıştır… Genişletmek için tıkla... Arkadaş eskiden virüs indirdim demişti onun için tarama yapacak ,niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #19 Will Bettelheim dedi: Arkadaş eskiden virüs indirdim demişti onun için tarama yapacak ,niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunun için farklı konu açabilir ama bu konu kapanmıştır ha bide tartışma bitmiştir… Artı 0 Eksi
Will Bettelheim dedi: Arkadaş eskiden virüs indirdim demişti onun için tarama yapacak ,niye bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunun için farklı konu açabilir ama bu konu kapanmıştır ha bide tartışma bitmiştir…
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #20 Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... Bu GameLoop'un. Güvenilir, hiçbir sıkıntı yok Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... Bu GameLoop'un. Güvenilir, hiçbir sıkıntı yok