Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 26 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar netlimiter 4 programından internet kota sınırlayacaktım sonra bu program gözüme çarptı bilen biri varsa yazabilir mi?
Çözüm W W Will Bettelheim 26 Nisan 2023 Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
Tyrus dedi: Hayır yakın zamanda hiç kurmadım fakat GameLoop programı kurulu. Genişletmek için tıkla... GameLoop'la alakalı bir eklenti hatta Çince çevirisi ''Tencent Mobil Oyun Asistanı'' demek. Tyrus dedi: Yakın zamanda virüsde indirmiştim hocam yanlışlıkla o olabilir mi sildim ama? Genişletmek için tıkla... Virüs olamaz , yine de tarama yaptınız mı ?
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #21 Hocam benim bildiğim farklı konu olarak açması gerekiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi