Arkaplanda çalışan System32.exe nedir?

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Bu şey bir virüs olabilir mi? Ayrıca çok fazla internet alıyor. Ne yapmalıyım? Şimdeden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• sistem özellikleri.JPG
    62,6 KB · Görüntüleme: 230
  • sysetm32.JPG
    16,3 KB · Görüntüleme: 205
Ekran görüntüsünü kırpmasaydın net bir şey söyleyebilirdik ama bence virüs.

Sisteminizi Malwarebytes Free ve Kaspersky Virus Removal Tool ile taratın.

Sağ tuşla tıklayıp "ayrıntılara git" seçeneğine tıkla. Buradan daha detaylı incele, dosya konumunu tespit edebilirsin.

Dosya konumu Windows klasörü ama ben eskiden birçok kez Windows klasörüne girdim ve böyle bir şeye rastlamadım.
Ekran görüntüsünü kırpmasaydın net bir şey söyleyebilirdik ama bence virüs.

Sisteminizi Malwarebytes Free ve Kaspersky virus removal tool ile taratın.

Deneyeceğim.

system32.exe diye bir dosyaya daha önce rastlamadım, Windows'un kendi dosyası olmadığı hakkında da internette birçok bilgiye rastladım.

Kaspersky IS ile tam tarama yapın. Virüs çıkarsa hepsini silin.

Malwarebytes ile tam tarama yaptırdım. Birkaç tehdit ve kayıt defterinde zararlı şeyler buldu ve temizledi. Ama nafile. Görev yöneticisinden görevi sonlandır dedikten sonra böyle bir hata geliyor: CRITICAL_PROCCES_DIED. Sonra yeniden başlatıyor Windows kendini. Çok korkuyorum çünkü önemli bilgilerim var ve ele geçirilmesini istemiyorum.

"Critical Process Died"; adı üstünde, kritik görevin öldüğüne yani bir şekilde zorla durdurulduğuna dair bir hata. Hatanın, sizin o yazılımı kapatmanızdan dolayı olduğunu düşünüyorum fakat yine de C:\Windows\Minidump klasöründekileri arşivleyip atın.

Bir de Kaspersky ile taratın. Durum ne çıkacak? Bir sonuç çıkmazsa bir sorun olmadığını söyleyebiliriz.

Kaspery değil ama Malwarebytes ile taratınca onu görüp karantinaya aldı ve sildi. Ve bir daha da çalışmadı. Cevaplarınız için teşekkürler.

Aynı dosya da bende de var ve ESET sürekli "Adres engellendi." diyor. Sanırım bu konu sayesinde buldum. Kaspersky ile silmeyi deneyip sonucu bildireceğim, teşekkürler.

ESET virüsü bulamadı. Kaspersky hala indiriyor, haber vereceğim.

Bakın burada:

Başarıyla silindi. Artık ESET uyarı vermiyor, harika!
AMD Ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra gelmesi de ayrı bi' garip, gerçekten.

ESET'i kaldırıp Kaspersky'a geçiş yaptım. Koskoca ESET bulamadı virüsü, şaka gibi.
Gerçi ESET olmasaydı bu Backdoor'un olduğundan haberim olmayacaktı, neyse. Kaspersky candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…