Çözüldü Arkaplanı olmayan video çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

murolixcax

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Herkese merhabalar oyun videosu çekmeye karar verdik ekipçe fakat doğru programı bir türlü bulamadık. Aslında bir oyun videosu çeken kanal var ve ordaki programı bulabilirsem süper olucak altta video linki vericem orda kullanılan programın adını söyleyebilir misiniz acaba?

Örnek video :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğünüz gibi sağ altta videoyu çeken kişi var. Bende böle yapmak istiyorum ama dikkatinizi çektimi bilmiyorum sadece adam gözüküyor arka plan yok. Ben çekmeye kalksam arkada ne var ne yok gözükcek. Sadece kişinin gözükceği bir program var mı? Anlatabildimmi bilmiyorum Umarım beni anlayan biri olur Teşekkürler kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O videoyu ayrı kaydediyor yani kendisini şeffaflık olayınıda arka planı üstünde olmayan bir renk yaparak yapıyor mesela yeşil insan vucudunda pek bulunmaz veya mavi dolayısıyla genelde onlar kullanılır pembe kullandığını varsayalım ten rengin bozulur arka planı silme işlemi renkle oluyor çünkü. Yani tek programla olacak iş değil o videoları fraps la kaydedebilir kendi videonuda camtasiada şeffaflaştırıp oyunun köşesine ekleyebilirsin.

Evet, sorunum çözülmüştür. Anladığım kadarıyla işlem aynen böyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…