eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Arkası kırık iPhone XR ile temiz iPhone XS takası mantıklı mı sizce ya da herhangi bir telefon öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Arkası kırık iPhone XR ile temiz iPhone XS takası mantıklı mı sizce ya da herhangi bir telefon öneriniz var mı?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 eIu dedi: Arkası kırık iPhone XR ile temiz iPhone XS takası mantıklı mı sizce ya da herhangi bir telefon öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Edilir de,üzerine kaç tl vereceksin?
eIu dedi: Arkası kırık iPhone XR ile temiz iPhone XS takası mantıklı mı sizce ya da herhangi bir telefon öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Edilir de,üzerine kaç tl vereceksin?
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 BehzatAmirim dedi: Edilir de,üzerine kaç tl vereceksin? Genişletmek için tıkla... üzerine para mı ? nasıl ya xrın piyasa değeri zaten 9 k felan değil mi kırık da olsun 7 k
BehzatAmirim dedi: Edilir de,üzerine kaç tl vereceksin? Genişletmek için tıkla... üzerine para mı ? nasıl ya xrın piyasa değeri zaten 9 k felan değil mi kırık da olsun 7 k
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 eIu dedi: üzerine para mı ? nasıl ya xrın piyasa değeri zaten 9 k felan değil mi kırık da olsun 7 k Genişletmek için tıkla... Takas edeceğim diyorsun ? XS,XR'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek?
eIu dedi: üzerine para mı ? nasıl ya xrın piyasa değeri zaten 9 k felan değil mi kırık da olsun 7 k Genişletmek için tıkla... Takas edeceğim diyorsun ? XS,XR'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek?
eIu Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #5 BehzatAmirim dedi: Takas edeceğim diyorsun ? XR,XS'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek? Genişletmek için tıkla... xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık eIu dedi: xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık Genişletmek için tıkla... kırık olmasını sevmediğim için zaten takas etsem mi diye düşündüm BehzatAmirim dedi: Takas edeceğim diyorsun ? XR,XS'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek? Genişletmek için tıkla... xr nasıl xs den daha iyi yav
BehzatAmirim dedi: Takas edeceğim diyorsun ? XR,XS'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek? Genişletmek için tıkla... xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık eIu dedi: xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık Genişletmek için tıkla... kırık olmasını sevmediğim için zaten takas etsem mi diye düşündüm BehzatAmirim dedi: Takas edeceğim diyorsun ? XR,XS'den daha iyi bir cihaz ve piyasası daha yüksek? Genişletmek için tıkla... xr nasıl xs den daha iyi yav
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #6 eIu dedi: xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık kırık olmasını sevmediğim için zaten takas etsem mi diye düşündüm xr nasıl xs den daha iyi yav Genişletmek için tıkla... Orayı yanlış yazmışım. Anlamıyorsun beni. Üzerine kaç lira vereceksin cihazın? Yani XR'ın üzerine XS'i almak için kaç lira vereceksin ?
eIu dedi: xr bende hocam biraz çizik arkası da kırık kırık olmasını sevmediğim için zaten takas etsem mi diye düşündüm xr nasıl xs den daha iyi yav Genişletmek için tıkla... Orayı yanlış yazmışım. Anlamıyorsun beni. Üzerine kaç lira vereceksin cihazın? Yani XR'ın üzerine XS'i almak için kaç lira vereceksin ?