Arkasında Tuğra Olan Arabalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Kafirlerin kafasını uçurun." Avrupadaki halk bile bu kadar değil. Kendiniz ben her şeyi biliyorum kafasında yaşarsınız fakat ne kadar bağnaz olduğunuzun ve ne kadar bilmemezlikten kaynaklanan yanlışlarınızın olduğunun farkında değilsiniz.

@Recep Baltaş İnsanları Osmanlı diye sınıflara ayıran başta kendinsin. Benim bizansa karşı olmayan hayranlığım mı battı sana? Ve evet müslümanım kafirlerin kafasını uçurunu hiç biryerde de duymadım. Ha tabi IŞID gibi terör örgütlerine bakıp sadece bunlara göre islamı ve kuranı yargılarsan ben de senin gibi düşünürdüm. İslam hiçbir insanı suçsuz yere öldürmeyi emretmez. Kafir, yahudi, musevi, putperest bile olsa, zımmi statüsündelerdir.

Bi tutturmuşunuz Allah Kuran'da müslüman olmayanları öldürün, kafasını kopartın diyor diye. Senin gibiler islamdan, kuran'dan bunların Tefsir, akaid kelam gibi ilimlerinden yoksun olduğu için benim sana anlattığımı anlayamaz. Kafir bir insanı veya müslüman olmayan birini suçsuz yere öldürmek, tüm insanlığı öldürmüş gibi olur bunun hiçbir farkı yoktur. Peygamberimiz seferlere çıktığı zaman, kadınlara, yaşlılara, çocuklara, kiliselere, havralara saldırmayınız emrini vermiştir. Tabi Hadis ilmi diye bişey bilmediğin için bu yazdıklarımda sana hikaye gibi gelecek.

Pastafaryanist misin ?

Milletimizde her şeye muhalefet olma hastalığı var. Burada arabanın arkasında Atatürk imzası var yazsaydınız başka bir kesim muhalefet olurdu. Konunun bunlarla ne alakası var. Konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Recep abinin bahsettiği şeyin 95 model Şahin'i modifiyeleyip, ortalıkta son ses müzik açıp dolaşanlarla bir farkı yok. Arabanın arkasına tuğra koyan kendini adım attığı her mekanın sahibi sanıyor. Bunların 90'lı yıllarda devlet zırhı altına saklanıp insanları sömüren mafyadan bir farkları yok. Biri kendini devlet sanıyor, diğeri Osmanlı Torunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar işid iyi bile olsa didik didik edip müslümanım diye geçinen sahte müslümanları bulup eleştirecekler ve bak müslümanlar kötü diyecekler. Bunun sonu yok.

Evet, anlattıklarınız bana masal gibi geliyor. Ben icraata bakarım. Yok orada öyle yazıyor, yok o kitapta böyle yazıyor, yok siz işte onu okumadığınızda bir şey bilmiyorsunuz... Masalları bırakalım isterseniz.

Bu Osmanlı Tuğrası olan arkadaşlar trafik kurallarına uyuyor mu, uymuyor. Eee, daha neden savunmaya çalışıyorsunuz ki ? Olayı Osmanlı düşmalığına çekmeler. Bizanslı mısın demeye varmalar falan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş lafı çevirmene gerek yok anlayacağını anladı herkes.

Herkesin düşüncesini önyargılarımızdan sıyrılarak ve saygıyla karşılamak zorundayız. Tabi hala kaldıysa.

Hala aynı düşünceden gidiyorsunuz. Aslında hata bizde siz inanmak istediğiniz şeylere inanmışsınız körü körüne hemde.
O zaman bende sizin adınızı arabamın arkasına yapıştıracağım. Ve arkadaşlarıma dağıtıp trafiği alt üst edeceğim bir kaç ay sonra siz bir şey yapmadığınız halde zor duruma düşeceksiniz.

Olay var hocam yine birbirinize girmişsiniz . Bir kaç kişiyi baz alarak koca bir şeye karşı önyargılı olmak tabi ki doğru değil. Osmanlı böyle değildi bilirsiniz bugünün aksine adaletli, dürüst, hoşgörülü bir toplumdu. Halkı da böyle değildi ama siz yine burda birbirinize girerken Osmanlı'nın hoşgörüsünü savunuyorsunuz. Bugün bana kalırsa İslam'ı doğru yaşayan ya da Türk toplumunu doğru yansıtan hiçbir insan yok bu ülkede. Direk Atatürk'e çevrildi konu yine. Bu adamla zorunuz ne anlamıyorum zaten de. İsteyen istediği damgayı mührü bassın ama sonra bir kaç çomar toplanıp bu muhalefet, bu gruplaşma ne ya?

Bu kılıkta rahatsızlık veren insan çok gerçekten ama bunu Osmanlı'ya da yönlendiremeyiz. Bence konuyu kapayın olay çıkartmak isteyenler de başka yere gitsin.

Kardeş lafı çevirmene gerek yok anlayacağını anladı herkes.
Arabanın arkasında Osmanlı Tuğrası olmasından Osmanlı İmparatorluğu'na hakaret sonucunu çıkaran sizsiniz. Benim de üzerinde tuğra olan bir t-shirt'üm var. Üzerine çamaşır suyu döküldüğü için gece yatarken giyiyorum. Sizin hesabınıza göre ben de bizanslıyım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…