@Recep Baltaş İnsanları Osmanlı diye sınıflara ayıran başta kendinsin. Benim bizansa karşı olmayan hayranlığım mı battı sana? Ve evet müslümanım kafirlerin kafasını uçurunu hiç biryerde de duymadım. Ha tabi IŞID gibi terör örgütlerine bakıp sadece bunlara göre islamı ve kuranı yargılarsan ben de senin gibi düşünürdüm. İslam hiçbir insanı suçsuz yere öldürmeyi emretmez. Kafir, yahudi, musevi, putperest bile olsa, zımmi statüsündelerdir.
Bi tutturmuşunuz Allah Kuran'da müslüman olmayanları öldürün, kafasını kopartın diyor diye. Senin gibiler islamdan, kuran'dan bunların Tefsir, akaid kelam gibi ilimlerinden yoksun olduğu için benim sana anlattığımı anlayamaz. Kafir bir insanı veya müslüman olmayan birini suçsuz yere öldürmek, tüm insanlığı öldürmüş gibi olur bunun hiçbir farkı yoktur. Peygamberimiz seferlere çıktığı zaman, kadınlara, yaşlılara, çocuklara, kiliselere, havralara saldırmayınız emrini vermiştir. Tabi Hadis ilmi diye bişey bilmediğin için bu yazdıklarımda sana hikaye gibi gelecek.
Pastafaryanist misin ?