Arkaya doğru kafa normal mi?

kralcaninho

Centipat
Daha fazla  
Şimdi baştan söyleyeyim konuyu nereye açacağimi bulamadım o yüzden buraya açtım.
Benim kafam normal mi bilmiyorum. Ama arkaya doğru kısacası thierry henry gibi normal mi? Bu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Normalden kastınız nedir hocam? Arkadaşın da dediği gibi bir sürü çeşit var. Böyle ciddi derecede bir bozukluk yoksa hiçbir sorun yoktur. Sadece kafa tipiniz öyledir.

Tabii ki normal. Milyonlarca çeşitlilik var.

Benimkisi hep yan duruyor.

Normalden kastınız nedir hocam? Arkadaşın da dediği gibi bir sürü çeşit var. Böyle ciddi derecede bir bozukluk yoksa hiçbir sorun yoktur. Sadece kafa tipiniz öyledir.

Hocam aslında bende sıkıntı yok kuzenimde sıkıntı var hesabı falan kullanıyorda hep diyor bana kafam cok buyuk falan birazdan atarım fotoğraf.

Birşey olmaz benim kafamın kulaklık yeri yamuk mesela. 3'e vurdum saçı oraya su döksen gölet oluşuyor.

Bir şey olmaz benim kafamın kulaklık yeri yamuk mesela. 3'e vurdum saçı oraya su döksen gölet oluşuyor.

Hocam benim küçük kuzenin ama kafası çok değişik eğimli falan bir de 7'ye gidiyor tam gelişme çağında bir şey olur mu diye merak ettim.

Hocam aslında bende sıkıntı yok kuzenimde sıkıntı var hesabı falan kullanıyorda hep diyor bana kafam cok buyuk falan birazdan atarım fotoğraf.
Hocam nasıl bir sıkıntı yani ciddi derecede mi? Ailede başkasında var mı? Ciddiyse doktora gitmeli fakat işte bazı yerleri dışa doğru kabarıktır veya eğimlidir bundan birşey olmaz gayet normal.

Hocam nasıl bir sıkıntı yani ciddi derecede mi? Ailede başkasında var mı? Ciddiyse doktora gitmeli fakat işte bazı yerleri dışa doğru kabarıktır veya eğimlidir bundan bir şey olmaz gayet normal.

Hocam bence aşırı kötü bir şey yok kendisi takmış sınıfda birkaç kere arkadaşları demiş diye bir de yeni berbere gitti belli oluyor yarın falan atarım şu an uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…