Arkham Knight ve Crysis 3 için PC Toplama

Samsung 500GB 960 Evo M.2 Sata NVMe SSD'yi hangi porta takacağım?

8. nesle neden gerek yok?

Full HD
Samsung 500GB 960 Evo M.2 Sata NVMe SSD yi hangi porta takmalıyım?

8. neslee neden gerek yok?
Yani tabii ki daha iyi ama anakartın fiyatı çok artacak diye.

Ve SSD'yi takman gereken yer o ürünün sitesinde yazıyordur belki bir bak.

Bir şey olmaz. FHD çok rahat 60 FPS oynarsın.

Yani tabiiki daha iyi ama anakart n fiyatı çok artacak diye.

Ve SSD yi takman gereken yer o ürünün sitesinde yazıyodur belki bi bak.

Bişey olmaz fhd bu sistemle de çok rahat 60fps+ oynarsın...
İki tane M.2 portu bulunmakta NVMe SSD yi hangi porta takmalıyım?

Hadi tahmin edelim bu öneriyi hangi firma yapmıştır. Seçenekler;

A) - VATAN BİLGİSAYAR
B) - VATAN BİLGİSAYAR
C) - VATAN BİLGİSAYAR

Çünkü onlar çok süper. Her yerde bayisi var kesin iyi olmalı. Ha bir de bir ürün alırken satıcının nefesini hissedecem yoksa tatmin olmuyorum. Aynı ürünü Avrupa'dan getirtip daha pahalıya satan VATAN BİLGİSAYAR'da satınca daha iyi oluyormuş. %15 performans artışı oluyormuş diyorlar. Ayrıca buzlu bademleri çok iyi.

8000 TL'ye 7. nesil işlemci ve GTX 1060 hemide 500 GB SDD ile adamlar harbiden iyi ya. Basur olsam ameliyata Vatan Bilgisayara giderim. Ben böyle yetenek görmedim.

Son düzenleme:
Kesinlikle 8.nesil al. Anakartı daha pahalı diyen arkadaşa çok bakma arada 100 lira var sadece. Vatan yerine başka yerden (sinerji, teknobiyotik gibi) toplayabilirseniz ona göre bir sistem önerelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş
Samsung 500GB 960 Evo M.2 Sata NVMe SSD yi hangi porta takmalıyım? Cevap bekliyorum.

Bence sistemin tamamını iade et Vatan yine işinin gereğini yaparak birisini kazıklamış. 8500TL'ye 1060+7700 mükemmel[emoji108]. O bütçe ile çok daha iyi bir sistem toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…