M mcsisko1 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Batman Arkham Knight oynarken birden oyun dondu ve fatal error verdi. TR yama kurmuştum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Message 10.06.2024 14_00_30.png 32,6 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Batman Arkham Knight oynarken birden oyun dondu ve fatal error verdi. TR yama kurmuştum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nasıl çözebilirim?
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Türkçe yamayı kaldırıp oyun dosyalarını doğrula ondan sonra oyunun çöktüğü görevi yapıp tekrar yamayı kur. Artı 0 Eksi
Türkçe yamayı kaldırıp oyun dosyalarını doğrula ondan sonra oyunun çöktüğü görevi yapıp tekrar yamayı kur.
KS KS M mcsisko1 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Caped dedi: Türkçe yamayı kaldırıp oyun dosyalarını doğrula ondan sonra oyunun çöktüğü görevi yapıp tekrar yamayı kur. Genişletmek için tıkla... Yamayı yeni kurdum bundan önceki görevde de oluyordu yamayı yeniden kurdum yama kurması bayağı uzun sürüyor her görevde yamayı yeniden kurarsam 100 saate bitiririm herhalde başka yolu yok mu yamayı kaldırmadan. Artı 0 Eksi
Caped dedi: Türkçe yamayı kaldırıp oyun dosyalarını doğrula ondan sonra oyunun çöktüğü görevi yapıp tekrar yamayı kur. Genişletmek için tıkla... Yamayı yeni kurdum bundan önceki görevde de oluyordu yamayı yeniden kurdum yama kurması bayağı uzun sürüyor her görevde yamayı yeniden kurarsam 100 saate bitiririm herhalde başka yolu yok mu yamayı kaldırmadan.