D Dragon321 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşımla oynamak için Scorched Earth aldım fakat beraber oynayamıyoruz, arkadaşımda DLC eksik diyor fakat DLC'leri tam, ne yapmalıyız?
Merhaba arkadaşımla oynamak için Scorched Earth aldım fakat beraber oynayamıyoruz, arkadaşımda DLC eksik diyor fakat DLC'leri tam, ne yapmalıyız?
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #2 Dragon321 dedi: Merhaba arkadaşımla oynamak için scorched Earth aldım fakat beraber oynayamıyoruz, arkadaşımda DLC eksik diyor fakat DLC'leri tam, ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Senin DLC'lerin eksik mi? Artı 0 Eksi
Dragon321 dedi: Merhaba arkadaşımla oynamak için scorched Earth aldım fakat beraber oynayamıyoruz, arkadaşımda DLC eksik diyor fakat DLC'leri tam, ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Senin DLC'lerin eksik mi?
KS KS D Dragon321 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #3 ekocyka dedi: Senin DLC'lerin eksik mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'den ayarladık sadece Scorched Earth'i seçtik ikimizde Artı 0 Eksi
ekocyka dedi: Senin DLC'lerin eksik mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam'den ayarladık sadece Scorched Earth'i seçtik ikimizde
ekocyka Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #4 DLC'siz seçince oynayabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS D Dragon321 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #5 ekocyka dedi: DLC'siz seçince oynayabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi