ARKO'nun Fendi Termal Macunu Yendi !

M

mustafacetin7878

Ziyaretçi
Arkadaşlar geçen açtığım forumda her ne kadar bana karşı çıktıysanız da ben yine de bu konuda ki görüşlerimi sonuna kadar destekliyorum.

Bazı arkadaşlar "zaten işlemcin anormalmiş" dediler ama işlemcide kesinlikle bir anormallik yoktu. Yine daha önce aynı sıcaklık ortalamalarında çalışıyordu ve ben Arko (el kremi) sürdükten hemen sonra 33 dereceye düştü. Ben şahsi fikrimle size kesinlikle öneriyorum.
Kendi işlemcim: P4 2.4. Arkadaşta da AMD 2500+ var ve onunda yaklaşık olarak 45 - 48 derece olan sıcaklığı Arko (el kremi) sürdükten sonra 33 - 40 derece dolaylarına düştü. Kremi 1-1.5 ay süresinde kullandık ve tekrar soğutucuyu kaldırdığımızda ne bir kuruma, ne de eriyip kaybolma gibi bir sorunla karşılaştık.
Bence kesinlikle güvenli. Diyeceksiniz ki termal macun üreticileri o kadar araştırma yapmış bir Arko'yu bulamamış mı? Ama abi imkansız diye bir şey yoktur yani gözlerinden kaçmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal bir hareket yapmak istemem açıkçası ama Intel Duo Core 2 6300 işlemci OC için en yatkın işlemci ki OC yaparken temel gereksinimlerden biri soğutma. Bu yolla açınca ilaç gibi geliyor açıkçası. 2 senedir OC kullanıyorum tek çekirdek 2.8 GHz hızında ve süper bir sonuç çıkıyor ortaya. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı