fstih Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ARK'ta bir sunucu kurdum ve arkadaşıma davet attım ama arkadaşım oyuna giremiyor ve şöyle bir yazı alıyor. Ben buna nasıl onay verebilirim? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Dosya Ekleri 977528.0249999999_image.png 495,1 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba arkadaşlar, ben ARK'ta bir sunucu kurdum ve arkadaşıma davet attım ama arkadaşım oyuna giremiyor ve şöyle bir yazı alıyor. Ben buna nasıl onay verebilirim? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
ardw Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 fstih dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Ark'ta bir sunucu kurdum ve arkadaşıma davet attım ama arkadaşım oyuna giremiyor ve şöyle bir yazı alıyor. Ben buna nasıl onay verebilirim? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?
fstih dedi: Merhaba arkadaşlar, ben Ark'ta bir sunucu kurdum ve arkadaşıma davet attım ama arkadaşım oyuna giremiyor ve şöyle bir yazı alıyor. Ben buna nasıl onay verebilirim? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?