Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 i5 2400 ile kullanıp i5 3470'e geçeceğim ve darboğaz yapmazsa RX 6400 geçeceğim.
B BersenTR Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 Markanın ismini daha önce hiç duymadım. En azıdan Biostar alaiblirsin. Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Markanın ismini daha önce hiç duymadım. En azıdan Biostar alaiblirsin. Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 BersenTR dedi: Markanın ismini daha önce hiç duymadım. En azıdan BIOSTAR alaiblirsin. Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok pahalı.
BersenTR dedi: Markanın ismini daha önce hiç duymadım. En azıdan BIOSTAR alaiblirsin. Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Çok pahalı.