EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Şu an ISO dosyasını indiriyorum acaba olur mu?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 ARM tabanlı ise indirdiğiniz OS sürümü olur.
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Sağ olun
Litosfer Katmanı Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 175 Çözümler 4 21 Temmuz 2023 #4 EFE234 dedi: Sağ olun Genişletmek için tıkla... hocam kurmayı başardınız mı, bendede arm işlemcili bir tablet var kurmak istiyorum ama nasıl kuruluyor bilmiyorum. twrp root falan lazım mı ?
EFE234 dedi: Sağ olun Genişletmek için tıkla... hocam kurmayı başardınız mı, bendede arm işlemcili bir tablet var kurmak istiyorum ama nasıl kuruluyor bilmiyorum. twrp root falan lazım mı ?
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 Litosfer Katmanı dedi: Hocam kurmayı başardınız mı, bende de ARM işlemcili bir tablet var kurmak istiyorum ama nasıl kuruluyor bilmiyorum. TWRP root falan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı herhalde Windows 365 gelecek onu bekliyorum.
Litosfer Katmanı dedi: Hocam kurmayı başardınız mı, bende de ARM işlemcili bir tablet var kurmak istiyorum ama nasıl kuruluyor bilmiyorum. TWRP root falan lazım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı herhalde Windows 365 gelecek onu bekliyorum.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #6 EFE234 dedi: Şu an ISO dosyasını indiriyorum acaba olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız cihazın modeli ne? Ben telefonuma kurdum mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EFE234 dedi: Şu an ISO dosyasını indiriyorum acaba olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız cihazın modeli ne? Ben telefonuma kurdum mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #7 EFI Shell dedi: Kullandığınız cihazın modeli ne? Ben telefonuma kurdum mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl Becerdiniz
EFI Shell dedi: Kullandığınız cihazın modeli ne? Ben telefonuma kurdum mesela: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl Becerdiniz
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #8 EFE234 dedi: Nasıl Becerdiniz Genişletmek için tıkla... Elinizdeki cihazı söyler misiniz?
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #9 EFI Shell dedi: Elinizdeki cihazı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz gitti ama metiatek işlemci vardı pes ettim yapmadım
EFI Shell dedi: Elinizdeki cihazı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihaz gitti ama metiatek işlemci vardı pes ettim yapmadım
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #10 EFE234 dedi: Cihaz gitti ama metiatek işlemci vardı pes ettim yapmadım Genişletmek için tıkla... MediaTek için henuz UEFI yok. Elinizde kurmak istediğiniz başka bir cihaz varsa sorabilirsiniz.
EFE234 dedi: Cihaz gitti ama metiatek işlemci vardı pes ettim yapmadım Genişletmek için tıkla... MediaTek için henuz UEFI yok. Elinizde kurmak istediğiniz başka bir cihaz varsa sorabilirsiniz.