TheMüslimPythonYılan'ı
Decipat
Beyler hangi Linux dağıtımları ARM uyumlu? Bulamadım. Yani karşıma şu Linux dağıtımları ARM uyumludur diye çıkmıyor.
Yok ben de Linux dağıtımlarını inceleyeceğimde. O yüzden. Ve sana bir sorum daha olacak. Raspberry Pi'nin işlemcisi ARM ya Mobile'e geliştirilen oyunları emülatörsüz oynanabilir mi?Aşağıdaki sitede aşağıda Raspberry Pi uyumlu Ubuntu MATE var.(Raspberry Pi için işletim sistemi baktığınızı düşünüyorum.) Ayrıca Raspberry Pi üzerinde Raspberry Pi OS kullanmanız en iyisi olur bence.
![]()
Raspberry Pi OS – Raspberry Pi
From industries large and small, to the kitchen table tinkerer, to the classroom coder, we make computing accessible and affordable for everybody.www.raspberrypi.org
Saf Debian'ın da ARM64 desteği var.
Daha araştırarak bulabilirsiniz benim ezberimdekiler bunlar.
Mobile geliştirilen oyunları oynatması için Android olması gerek. Android X86 dışındaki Android'ler lisans gerektiriyor diye biliyorum.Ve sana bir sorum daha olacak. Raspberry Pi'nin işlemcisi ARM ya Mobile'e geliştirilen oyunları emülatörsüz oynanabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.