İ İsim_Bulamadim Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 46 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar costum ROM indirdim fakat gapps indirmem gerekli ve Android sürümüme uygun bir tane bulamadım ARM ve Android 11 versiyonuna uygun gapps gerekli yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar costum ROM indirdim fakat gapps indirmem gerekli ve Android sürümüme uygun bir tane bulamadım ARM ve Android 11 versiyonuna uygun gapps gerekli yardımcı olur musunuz?
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 7 Şubat 2021 #2 Şuanda resmi Gapps sürümü bulunmamakta. BiTGApps'in sürümünü kullandım şimdilik bir sorun göremedim. BiTGApps-arm-11.0.0-R17_signed.zip drive.google.com
Şuanda resmi Gapps sürümü bulunmamakta. BiTGApps'in sürümünü kullandım şimdilik bir sorun göremedim. BiTGApps-arm-11.0.0-R17_signed.zip drive.google.com
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mayıs 2021 #3 Bu Bitgapps surekli guncelleniyor. Acaba update icin nasil bir kurulum yapmamiz lazim, fikriniz var mi?
Bu Bitgapps surekli guncelleniyor. Acaba update icin nasil bir kurulum yapmamiz lazim, fikriniz var mi?